رشد ۱۰ درصدی صادرات صنایع غذایی در سال ۹۷

رشد ۱۰ درصدی صادرات صنایع غذایی در سال ۹۷، معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن تایید وجود مشکلات بر سر راه صادرات کشور گفت : ۹ ماهه امسال ( منتهی به آذر) صادرات صنایع غذایی کشور از لحاظ وزن و ارزش نسبت به دوره مشابه پارسال به ترتیب هفت و ۱۰ درصد رشد را ثبت کرد.

مرکز بازرگانی فردوسی-ferdowsi trading centger-صادرات صنایع غذایی

صادرات صنایع غذایی

رشد ۱۰ درصدی صادرات صنایع غذایی در سال ۹۷

به گزارش روابط عمومی مرکز بازرگانی فردوسی، از وزارت صنعت، معدن و تجارت، «فرشاد مقیمی» در نشست پایش وضعیت صنایع غذایی کشور با محوریت بررسی شاخص‌های مهم صنایع، نظیر تولید محصولات راهبردی، وضعیت نقدینگی، روند تامین مواد اولیه و صادرات، روند واردات را مورد بررسی قرار داد.
به گفته این مقام مسئول، واردات صنایع غذایی در همسنجی با پارسال از نظر وزنی و ارزشی به ترتیب ۳۰ و ۲۳ درصد کاهش داشته است.
وی، حفظ تولید را از اهداف اصلی وزارت صنعت، برشمرد و اظهار داشت: حفظ تولید نیازمند الزاماتی است که بخشی از آن از طریق وزارت صنعت با تسهیل قوانین و مقررات و در برخی مواقع از طریق مراجع بالاتر قابل رفع بوده و بخشی دیگر نیز باید ازسوی تشکل ها و صاحبان صنایع حل وفصل شود.
مقیمی، محدودیت های بین المللی علیه ایران را خاطرنشان کرد و گفت: اکنون با برگزاری نشست های پایش و بهره مندی از نظرات و پیشنهادات تشکل های تخصصی، تلاش می شود تا تصویر و برنامه ‌ای مبتنی بر نیازهای صاحبان صنایع و واقعیت های موجود ترسیم کنیم.
وی، تدوین برنامه های مبتنی بر واقعیت صنعت غذایی را مستلزم همکاری صاحبان صنایع و تشکل های تخصصی دانست و افزود: ایران در صنعت غذایی دارای مزیت های رقابتی است و همکاری تشکل ها در توسعه این صنعت بسیار اهمیت دارد.
معاون امور صنایع وزارت صنعت یادآور شد: تعداد ۸۵ هزار واحد‌ صنعتی در کشور فعالیت دارند که از این تعداد نزدیک به ۱۰ هزار واحد تولیدی در بخش صنایع غذایی دایر است.
وی میزان اشتغالزایی موجود در این بخش را حدود ۴۰۰ هزار نفر ذکر کرد و گفت: سهم صنایع غذایی از ارزش افزوده صنعت به ۱۱درصد می رسد.

مشکلات تولیدکنندگان
مقیمی، مشکلات تولید‌کنندگان صنایع غذایی را تامین مواد اولیه مورد نیاز، افزایش نرخ حمل کالا، قیمت های پایه صادراتی، مبادلات ارزی، چگونگی بازگشت ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادی و چالش های گمرکی را به عنوان مهمترین دغدغه های این صنعت برشمرد.
برپایه این گزارش، سرمایه در گردش، تسریع تامین مواد اولیه مورد نیاز تولید فرآورده های گوشتی، شیرینی، شکلات و لبنی، افزایش هزینه حمل کالا به خارج از کشور، ایجاد مکانیزیمی برای بازگشت ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادی، لزوم تغییر قیمت پایه اقلام صادراتی و روند طولانی ترخیص مواد اولیه از گمرک به عنوان موضوع های مهم این نشست بود که توسط فعالان صنایع غذایی مطرح شد.

 

مرکز بازرگانی فردوسی، نخستین مشاور جامع صادراتی است که با رویکردی نوین در حوزه ی صادرات محصولات داخلی، سهولت در واردات مواد اولیه و تجهیزات تولید کارخانجات و همچنین ارائه ی پلن های کوتاه مدت و بلند مدت سرمایه گذاری برای اولین بار در ایران به کمک شما تجار و مدیران محترم آمده است.
مرکز بازرگانی فردوسی همواره در کنار شماست تا خدمات جامع بازرگانی و راهکارهای هوشمندانه و نوین سرمایه گذاری را در سریع ترین زمان ممکن و با مناسب ترین هزینه ارائه نماید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد موضوع ” رشد ۱۰ درصدی صادرات صنایع غذایی در سال ۹۷ ” با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

لینک کوتاه این صفحه: ftce.ir/0MacB
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.