صادرات میوه + بانک اطلاعاتی معتبرترین خریداران خارجی میوه در دنیا (قسمت اول)

صادرات میوه + بانک اطلاعاتی معتبرترین خریداران خارجی میوه در دنیا (قسمت اول). حتما شما هم شنیده‌اید که ایران را کشور چهار فصل نامگذاری کرده‌اند، به دلیل شرایط جغرافیایی و آب و هوایی کشورمان امکان کشت و تولید انواع میوه و در فصول مختلف سال برای کشاورزان ایرانی فراهم است، بنابراین یکی از کسب و کارهای پر رونق می‌تواند صادرات میوه باشد. در این مقاله قصد داریم به بیان نکات مهمی در زمینه صادرات میوه بپردازیم و در ادامه بانک اطلاعاتی معتربرترین خریداران خارجی میوه در دنیا را به شما معرفی نماییم، پس تا انتهای این مقاله با مرکز بازرگانی فردوسی همراه باشید.

مرکز بازرگانی فردوسی-ferdowsi trading center-صادرات میوه + بانک اطلاعاتی معتبرترین خریداران خارجی میوه در دنیا

صادرات میوه + بانک اطلاعاتی معتبرترین خریداران خارجی میوه در دنیا

صادرات میوه + بانک اطلاعاتی معتبرترین خریداران خارجی میوه در دنیا

صادرات میوه در ایران یکی از پرسودترین و پرطرفدارترین تجارت‌ها است. همانطور که اشاره کردیم شرایط آب و هوایی متنوع و چهارفصل در ایران امکان تولید انواع میوه‌ها را در سراسر کشور فراهم کرده است، این در حالی است که در اکثر کشورهای همسایه ما به طور مثال کشورهای حاشیه خلیج فارس یا روسیه چنین امکانی فراهم نیست. در ایران شرایط مناسبی برای تولید انواع میوه‌های درختی و گلخانه ای وجود دارد، بنابراین با بازاریابی مناسب در کشورهای همسایه می‌توان با صادرات این میوه‌ها تجارتی پرسود و دائمی ایجاد کرد.

صادرات میوه چه مزیت هایی دارد؟

مطمئنا صادرات میوه یکی از کسب و کارهای زودبازده، پرسود و پرطرفدار است، مهمترین مزیت صادرات میوه را در وارد شدن ارز به کشور دانست، ضمن این که با توجه به شرایط مطلوب ایران برای کشت و برداشت میوه می‌توان به راحتی این صادرات را وسعت بخشید، اشتغال‌زایی در مقاطع مختلف صادرات میوه از جمله کشت و کار، برداشت میوه، صنایع بسته‌بندی، حمل و نقل و … از جمله دیگر مزایای آن است.

از طرف دیگر تلاش برای تولید میوه با کیفیت‌تر، رقابت برای ارائه بسته‌بندی‌های با کیفیت و متنوع، بازاریابی و مطرح شدن این صادرات در سطح بین الملل از جمله موارد دیگری است که می‌توان به آن اشاره داشت.

صادرات میوه از ایران به کدام کشورها انجام می شود؟

می‌توان گفت تقریبا تمام کشورهای همسایه از جمله کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، عراق، ترکیه، روسیه، بحرین، یمن، قطر، عمان، ترکمنستان، ارمنستان، قزاقستان، پاکستان و افغانستان، امارات، فرانسه، آلمان، ایتالیا، اسپانیا و انگلیس از جمله کشورهایی هستند که میوه و ایرانی را وارد می‌کنند.

چه میوه هایی از ایران به دیگر کشورها صادر می شود؟

می‌توان گفت در صورت بازاریابی درست تقریبا تمام میوه های ایرانی به دلیل مرغوبیت بالا و امکان کشت در مقیاس بسیار بالا پتانسیل صادرات به کشورهایی که نام بردیم را دارا می‌باشد.

با این وجود برخی از میوه‌ها وجود دارند که تقریبا در فهرست دائمی صادرات قرار می‌گیرند این فهرست شامل:

سیب، انار، کیوی، لیموشیرین، لیموترش، پرتقال، زردآلو، گیلاس، آلبالو، هلو، شلیل، آلو، خرما، به، گلابی، گردو و پسته، نارنگی، کدو حلوایی، طالبی، هندوانه، بامیه، سیب زمینی و پیاز، گوجه فرنگی، ذرت، خربزه، چغندر، توت فرنگی، کرفس، انجیر، فلفل قرمز، سیر، فلفل دلمه ای، گریپ فروت، ازگیل، خرمالو، نخود فرنگی، خیار، شلیل، شفتالو می‌شود.

شرایط صادرات میوه چگونه است؟

رعایت استانداردهای ایمنی محصول در کشورهای مبدا و مقصد مسئله ای است که باید به آن توجه کرد، همچنین کیفیت بسته‌بندی میوه صادراتی باید مورد توجه باشد و در صورتی که نیاز باشد باید گواهی‌نامه‌های استاندارد مواد غذایی از مراجع ذی‌صلاح اخذ و آن را به کشور مقصد ارائه دهید.

میوه های صادراتی چه ویژگی هایی باید داشته باشند؟

میوه‌های صادراتی از نظر کیفیت به سه دسته: ممتاز، درجه ۱ و درجه ۲ تقسیم می‌شوند، ضوابط کلی برای بررسی کیفیت میوه‌های صادراتی به شرح زیر است:
• گوشت میوه باید سالم و فاقد آثار له شدگی، لکه‌های قهوه‌ای، کم آبی و … باشد.
• میوه باید فاقد لک، لکه‌های سیاه، پلاسیدگی، ضربه دیدگی و ترک خوردگی باشد.
• وجود عیوب جزئی در میوه در صورتی قابل نادیده گرفتن است که بر کیفیت محصول تاثیرگذار نباشد.
• تنها سه درصد از کل محموله میوه مجاز است که دارای نقص باشد.
• بسته‌بندی میوه‌های صادراتی
• بسته‌بندی استاندارد و مناسب است که دارای منافذی برای عبور هوا و تهویه مطبوع باشد.
• نوع بسته‌بندی را معمولا کشور مقصد تعیین می‌کند، فاکتورهایی که توسط این مرجع مشخص می‌شود شامل نوع بسته بندی، وزن و اندازه می‌باشد.

نشانه‌گذاری روی میوه‌های صادراتی

برای صادرات میوه نیاز است که علائم و نشانه‌هایی با مشخصات زیر روی میوه‌های صادراتی درج شود:

• نام نوع میوه و عبارت محصول ایران
• مشخصات و اطلاعات تولید کننده و صادرکننده محصول
• برند محصول صادراتی

چگونه برای صادارت میوه خریدار خارجی پیدا کنم؟

شناسایی خریداران خارجی فعال و توانمند، حیاتی ترین گام در روند صادرات است. به وفور مشاهده می شود افراد تازه وارد در حوزه صادرات و حتی تاجران باسابقه، به دلیل عدم توان شناسایی صحیح خریداران خارجی توانمند و قابل اعتماد، در مسیر صادرات خود با شکست های تلخ و بعضاً ورشکستگی روبرو شده اند.

مرکز بازرگانی فردوسی در راستای ارائه خدمات ضروری مشاوره صادرات، اقدام به ارائه پکیج های ویژه بانک اطلاعاتی مشتریان خارجی نموده است. در این پکیج ها، کارشناسان زبده صادرات با آنالیز و بررسی دقیق داده های تجاری از منابع گوناگون، مشتریان خارجی بالقوه و دارای پتانسیل بالا جهت همکاری با تولیدکنندگان و تجار ایرانی را شناسایی کرده و در قالب بانک های اطلاعاتی در اختیار علاقه مندان قرار داده است. لیست کامل این بانکهای اطلاعاتی صفحه زیر قابل مشاهده می باشد.

مرکز بازرگانی فردوسی ارائه دهنده جامعترین پکیج های بانک اطلاعاتی مشتریان خارجی و خریداران محصولات صادراتی ایران می باشد. در بانکهای اطلاعاتی جامع، اطلاعات توانمندترین خریداران خارجی هر محصول به تقکیک کشورهای مختلف دنیا گنجانیده شده است. که برقراری ارتباط تجاری و فروش محصول به حتی ۱۰% از مشتریان معرفی شده در پکیج می تواند سود سرشار و درآمد دلاری صادراتی برای شما داشته باشد.

اگر جهت صادرات میوه به دنبال اطلاعات خریداران خارجی هستید می توانید از پکیج جامع ۱۲۲۸ خریدار خارجی میوه (بجز مرکبات) و یا پکیج جامع ۱۲۹۲ خریدار خارجی میوه (مرکبات) مرکز بازرگانی فردوسی استفاده نمایید. کلیه خریداران معرفی شده در این پکیج ها، شرکت ها و تجار خارجی معتبر می باشند که سوابق گمرکی و تجاری و سطح توانگری آنها به دقت مورد بررسی قرار گرفته است. شما میتوانید با خرید لیست مشتریان خارجی و ارسال پیام/ایمیل به زبان انگلیسی به این خریداران، محصولات خود را معرفی کرده و تجارت صادراتی خود را آغاز نمایید.

 

لینک کوتاه این صفحه: ftce.ir/90wdp
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.