بیت کوین یک میلیون دلاری در راه است

بیت کوین یک میلیون دلاری در راه است ؛ بلومبرگ نوشت:‌ مدیرعامل صرافی کراکن پیش بینی کرد قیمت بیت کوین تا ۱۰ سال اینده به یک میلیون دلار هم برسد.

بیت کوین یک میلیون دلاری در راه است

بیت کوین یک میلیون دلاری در راه است

جسی پاول- مدیرعامل صرافی کراکن- با اشاره به اینکه ارزهای ملی به شکل فعلی خود نشان داده اند که دارای ضعف های زیادی هستند، پیش بینی کرد بیتکوین روزی به ارز غالب در مبادلات جهانی تبدیل شود. وی افزود: به نظرم چیزی که از طرفداران بیتکوین می شنوید این خواهد بود که بیتکوین تا ماه خواهد رفت، تا مریخ خواهد رفت و در نهایت هم به ارز غالب جهانی تبدیل خواهد شد.

اشاره پاول به این گفته ایلان ماسک- بنیان گذار تسلا است که گفته بود دوج کوین تا ماه خواهد رفت.

به گفته پاول، در کوتاه مدت مردم شاهد این هستند که ارزش بیتکوین در حال پیشی گرفتن از طلا است در نتیجه در ۱۰ سال آینده امکان رسیدن بیتکوین به قیمت یک میلیون دلار هم وجود دارد. طرفداران بیتکوین، این ارز را جایگزین خوبی برای ارزهای فیات می دانند.

اگرچه قیمت بیتکوین در آخرین دور معاملات به زیر ۵۰ هزار دلار کاهش یافته اما ارزش آن طی یک سال اخیر بیش از ۷۰ درصد افزایش یافته است. گری گنزلر- گزینه پیشنهادی بایدن برای ریاست کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا- گفته است بازار ارزهای دیجیتالی مکان ایده آلی برای انجام امور مجرمانه هستند و دخالت در این بازارها یک چالش اساسی برای دولت محسوب می شود.

بیت کوین چیست؟

بیت کوین نوعی ارز مجازی است که با رسیدن قیمتش به ۱۳ هزار دلار در اوایل سال ۲۰۱۸، به شهرت و شکوفایی زیادی رسید و ترکیبی بود از خلاقیت، پشت سر گذاشتن موانع قانونی و کنار زدن واسطه‌ها در امور مالی و بانکی مختلف که تراکنش‌های مالی را در سطحی بین‌المللی مقدور می‌ساخت. به همین خاطر در مدت کوتاه ظهورش توانست توجه زیادی را به سمت خود جلب کند.

بعد از bitcoin، رمزارزها بسیاری پا به دنیا گذاشتند که ویژگی‌هایی مشابه به آن داشتند و دارند. کریپتوکارنسی‌ها یا رمزارزها دارای ویژگی‌ها و ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ای هستند و از همین روست که با گذشت حدود تنها ۱۰ سال از روی کار آمدن در بازار، شهرت زیادی پیدا کرده‌اند.

کریپتوکارنسی‌های مختلف نظیر بیت کوین، در بستر شبکه‌ای بزرگ فعالیت می‌کنند که به آن بلاک چین گفته می‌شود. این شبکه، کاربران بسیار زیادی دارد و امکان دخل و تصرف در داده‌های آن وجود ندارد.

گسترده بودن، تعداد زیاد کاربران، نبود امکان تخلف و تقلب در شبکه و همچنین نبود ناظری بر شبکه، آن را به محیطی آزاد و اثربخش برای فعالیت‌های ارتباطی در حیطه‌های گوناگون بدل می‌سازد.

لینک کوتاه این صفحه: ftce.ir/wuu1a
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.