بندر بوشهر به قطب صادرات مواد معدنی تبدیل می‌شود

بندر بوشهر به قطب صادرات مواد معدنی تبدیل می‌شود، برای توسعه صادرات مواد معدنی ایجاد اسکله و پایانه صادراتی در بندر بوشهر ضروری است که تحقق این مهم می‌تواند ضمن توسعه صادرات، اشتغال‌زایی مناسبی به همراه داشته باشد.

مرکز بازرگانی فردوسی-ferdowsi trading center-صادرات مواد معدنی

صادرات مواد معدنی

بندر بوشهر به قطب صادرات مواد معدنی تبدیل می‌شود

به گزارش روابط عمومی مرکز بازرگانی فردوسی، استان بوشهر هم اکنون به سبب مجاورت با آب‌های نیلگون خلیج همیشه فارس و دارا بودن ذخائر عظیم نفت و گاز به پایتخت انرژی ایران و خاورمیانه تبدیل شده است.

این مزیت نسبی به‌همراه دیگر مزیت‌های نسبی این استان نظیر فراوانی و تنوع آبزیان،‌ صنعت حمل و نقل دریائی، نخلستان‌های وسیع، ذخائر فراوان معدنی، زمینه‌های لازم را برای سرمایه‌گذاری‌های عظیم در این استان فراهم کرده است.

استان بوشهر ظرفیت مهمی برای صادرات مواد معدنی دارد

یکی از ظرفیت‌های مهم استان بوشهر وجود معادن در بخش‌های گوناگون از جمله مصالح ساختمانی است که همجوار آن با آب‌های خلیج فارس ظرفیت مهمی برای صادرات این محصول فراهم کرده است.

مواد اولیه سیمان با ذخیره‌ای افزون بر یک میلیارد تن، سنگ آهک با عیار بالا برای مصارف صنعتی و ساختمانی، سنگ گچ با قابلیت صادرات و مصرف در کارخانه‌های گچ ماشینی، مارن برای مصرف در سیمان و آجر، سنگ نمک صنعتی و نمک آبی برای مصارف صنعتی و خوراکی از جمله ظرفیت معادن استان بوشهر است.

از دیگر ذخائر معدنی استان فسفات، سیلیس، شن و ماسه، بوکسیت، صدف دریائی و غیره است.

پروژه اقتصاد مقاومتی در قالب طرح احیا و فعال‌سازی معادن استان

بر اساس اعلام رئیس اداره امور معادن استان بوشهر طبق برش استانی پروژه اقتصاد مقاومتی در قالب طرح احیا، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس در استان بوشهر ۱۲ واحد معدنی شناسایی شده که در این زمینه بخشی از این واحدها فعال خواهد شد.

رشید مرادی بیان کرد: هم اکنون تنوع مواد معدنی استان از نوع رسوبی شامل سنگ لاشه، سنگ گچ، سنگ آهک، مارن و شن و ماسه است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر نیز از صدور پروانه اکشتاف و بهره‌برداری مواد معدنی خبر داد و خاطرنشان کرد: امسال ۲ پروانه اکتشاف، ۵ پروانه بهره‌برداری و ۶ گواهی کشف مواد معدنی صادر شده است.

سید حسین حسینی به کشف پهنه بزرگ معدن بوکسیت در استان بوشهر پرداخت و بیان کرد: ایمیدرو عملیات شناسایی معدن بوکسیت در استان بوشهر آغاز کرده که با اجرایی شدن طرح بوکیست مواد معدنی در استان بیش از ۴۰۰۰ فرصت شغلی ایجاد می‌شود.

ضرورت ایجاد یک پایانه صادراتی مواد معدنی در بندر بوشهر

عضو اتاق بازرگانی بندر بوشهر با بیان اینکه بندر بوشهر از موقعیت فوق‌العاده‌ای در ارتباط با کشورهای حاشیه خلیج فارس برخوردار است و ایجاد یک پایانه صادراتی مواد معدنی در بندر بوشهر ضروری است.

سیروس دهقان با بیان اینکه یکی از ظرفیت‌های مهم استان تولید مواد معدنی مصالح ساختمانی است تصریح کرد: برای توسعه صادرات این محصولات، ایجاد اسکله و پایانه صادراتی ضروری است که این موضوع می‌تواند یک اشتغال‌زایی مناسبی به همراه داشته باشد.

پهلوگیری کشتی‌های بزرگ تا ظرفیت ۳۵ هزار تن در بندر بوشهر

وی خاطرنشان کرد: با توجه به توسعه بندر بوشهر و بهره‌برداری از جزیره نگین و پهلوگیری کشتی‌های بزرگ تا ظرفیت ۳۵ هزار تن برای صادرات به کشورهای فرا منطقه‌ای این بندر بهترین مکان برای راه‌اندازی پایانه صادراتی مواد معدنی است.

عضو اتاق بازرگانی بندر بوشهر خاطرنشان کرد: مواد معدنی استان بوشهر ضمن تأمین نیازهای داخلی، به کشورهای حوزه خلیج‌فارس و فرامنطقه‌ای از قبیل هندوستان و بنگلادش صادر می‌شود از این رو راه‌اندازی یک پایانه صادراتی ضروری است.

انتخاب بهترین محصول برای صادرات در گروه محصولات معدنی، نفت و گاز

شاید برای شما نیز این سوال پیش بیاید که در گروه محصولات معدنی، نفت و گاز کدام محصول را جهت صادرات باید انتخاب کنید که بیشترین سود را داشته باشد؟ و همین طور این محصول انتخابی را بایستی به کدام کشور صادر نمایید؟

شما با خرید و مطالعه بسته پتانسیل های صادراتی – گروه محصولات معدنی، نفت و گاز به خوبی خواهید دانست که از بین این همه محصولات متنوع در گروه محصولات معدنی، نفت و گاز کدام را انتخاب نمایید و آن را به کجا باید صادر کنید. در واقع در این بسته ی مشاوره اطلاعات جامع در مورد کلیه محصولات گروه معدنی، نفت و گاز که دارای پتانسیل صادراتی بالا هستند، به شما ارائه می شود.

حال اگر محصول مورد نظر خود را جهت صادرات انتخاب کرده اید و می خواهید وارد حوزه ی فعالیت صادرات مواد معدنی شوید اما مراحل و فرآیند کار را نمی دانید و همچنین برایتان سوال است که از کجا و چگونه شروع کنید پیشنهاد ما به شما بسته جامع توانمندسازی صادرات است.

در بسته جامع توانمند سازی صادرات کلیه ی فرآیندهای مربوط به صادرات به صورت کاربردی از صفر تا صد، به صورت قدم قدم ارائه شده است. در واقع بعد از مطالعه ی این بسته سوالی برای شما در حوزه ی صادرات بی پاسخ نخواهد ماند.

بسته جامع توانمندسازی صادرات چکیده یک دوره ۳۶۰ ساعته ی آموزش صادرات است که شما با استفاده از محتویات آموزشی این بسته با دید روشن و آمادگی ۱۰۰ درصدی به حوزه پیچیده و تخصصی صادرات ورود میکنید. با توجه به تغییرات مربوط به قوانین و فرآیند های صادرات در طول زمان، اطلاعات این بسته به صورت هفتگی بروزرسانی می شود.

 

مرکز بازرگانی فردوسی، نخستین مشاور جامع صادراتی است که با رویکردی نوین در حوزه ی صادرات محصولات داخلی، سهولت در واردات مواد اولیه و تجهیزات تولید کارخانجات و همچنین ارائه ی پلن های کوتاه مدت و بلند مدت سرمایه گذاری برای اولین بار در ایران به کمک شما تجار و مدیران محترم آمده است.
مرکز بازرگانی فردوسی همواره در کنار شماست تا خدمات جامع بازرگانی و راهکارهای هوشمندانه و نوین سرمایه گذاری را در سریع ترین زمان ممکن و با مناسب ترین هزینه ارائه نماید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد موضوع ” بندر بوشهر به قطب صادرات مواد معدنی تبدیل می‌شود “ با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

لینک کوتاه این صفحه: ftce.ir/OA4NR
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.