آیا چینی ها جای ایرانی ها را در صادرات زعفران ایرانی می گیرند؟
آیا چینی ها جای ایرانی ها را در صادرات زعفران می گیرند؟ عضو شورای ملی زعفران گفت: چینیها با ورود به بازار در حال خرید زعفران با تناژ بالا هستند که با ادامه این روند جای صادرات زعفران ایرانی را میگیرند.
آیا چینی ها جای ایرانی ها را در صادرات زعفران می گیرند؟
علی حسینی، عضو شورای ملی زعفران از ورود دلالان چینی به بازار خبر داد و گفت: در حال حاضر چینیها با ورود به بازار در حال خرید زعفران با تناژ بالا هستند درحالیکه اگر سازمان تعاون روستایی پول کشاورزان در خرید توافقی را زودتر پرداخت کند، وضعیت فعلی تغییر میکند.
وی افزود: دلالان چینی پس از خرید زعفران اقدام به خروج غیرقانونی آن از کشور میکنند که اگر کسی به این موضوع توجه نکند، در آیندهای نه چندان دور جای تجار ما مینشینند.
حسینی ادامه داد: اگرچه صادرات زعفران ایرانی به چین از طریق کشورهای دست دوم انجام میشود، اما ورود دلالان چینی به بازار و خرید زعفران با تناژ بالا موجب شده آنها جای صادرکنندگان ما را بگیرند.
عضو شورای ملی زعفران حداقل قیمت هر کیلو طلای سرخ را ۶ میلیون تومان و حداکثر ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: این در حالی است که چینیها یک میلیون تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان زیر قیمت از کشاورزان زعفران خریداری میکنند.
وی قیمت زعفران در بازار تابع صادرات و روانسازی صادرات برشمرد و افزود: اگر دولت دست از صدور بخشنامههای یک شبه و مقررات سخت گیرانه بردارد، موجب میشود زعفران به دست دلالان چینی نیفتد.
حسینی با اشاره به اینکه آمار متناقضی در خصوص صادرات زعفران مطرح است، بیان کرد: با وجود آنکه آماری در خصوص رشد صادرات زعفران مطرح است، اما به اعتقاد بنده توسعه صادرات به افغانستان به معنای رشد صادراتی نیست چرا که زعفران ایرانی پس از ورود به این کشور تحت عنوان بستهبندیهای جدید به دیگر کشورها صادر میشود که این امر خطر جدی برای بزرگترین تولیدکننده زعفران دنیاست.
خرید توافقی زعفران به ۴۰ تن رسید
عضو شورای ملی زعفران درباره آخرین وضعیت خرید توافقی زعفران بیان کرد: بنابر آمار سازمان تعاون روستایی تاکنون ۴۰ تن زعفران با نرخ ۸ میلیون تا ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تن از کشاورزان خریداری کرده که ۲۰ درصد وجه آن را در زمان خرید پرداخت میکند و برای مابقی وجه آن زمان مشخص نیست که این امر با واکنش شدید کشاورزان روبرو شده است.
وی در پایان با اشاره به اینکه برداشت زعفران تا اواسط آذر ادامه دارد، تصریح کرد: براورد اولیه وزارت جهاد کشاورزی برآن است که تولید زعفران با رشد حداقل ۱۰ درصدی نسبت به سال قبل به ۴۰۰ تا ۵۰۰ تن برسد.
اگر شما هم میخواهید در حوزه ی صادرات زعفران فعالیت داشته باشید و درآمد دلاری کسب کنید اما نمیدانید از کجا شروع کنید، چگونه مشتری و خریدار خارجی پیدا کنید، نحوه ی مکاتبات بازرگانی و عقد قراردادهای تجاری را نمی دانید حتما بسته مشاوره صادرات صمتا ( صادرات محصول تولید ایران ) را تهیه نمایید. شما بی شک با در دست داشتن این بسته مشاوره می توانید به یک صادرکننده موفق تبدیل شوید.
مرکز بازرگانی فردوسی، نخستین مشاور جامع صادراتی است که با رویکردی نوین در حوزه ی صادرات محصولات داخلی، سهولت در واردات مواد اولیه و تجهیزات تولید کارخانجات و همچنین ارائه ی پلن های کوتاه مدت و بلند مدت سرمایه گذاری برای اولین بار در ایران به کمک شما تجار و مدیران محترم آمده است.
مرکز بازرگانی فردوسی همواره در کنار شماست تا خدمات جامع بازرگانی و راهکارهای هوشمندانه و نوین سرمایه گذاری را در سریع ترین زمان ممکن و با مناسب ترین هزینه ارائه نماید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد موضوع ” آیا چینی ها جای ایرانی ها را در صادرات زعفران می گیرند؟ “ با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.
دیدگاه خود را ثبت کنید