صادرات لوله پلی اتیلن + انواع لوله های پلی اتیلن صادراتی

صادرات لوله پلی اتیلن ؛ صادرات پلی اتیلن و کلیه لوازم تاسیساتی به سایر کشورها به خصوص منطقه خاورمیانه یکی از تخصص های درآمدزا است که شرکتهای بازرگانی مختلف آن را انجام می‌دهد.

صادرات لوله پلی اتیلن

صادرات لوله پلی اتیلن

به گزارش روابط عمومی مرکز بازرگانی فردوسی، صادرات لوله پلی اتیلن  یکی از راه های درآمد ارزی برای بازرگانان کشور می باشد، صادرات لوله های پلی اتیلن در میان بسیاری از اجناس دیگر که صادر شده اند جایگاه مخصوصی دارد. قیمت مناسب و کیفیت بالای محصولات تولید ایران باعث می شود تا این محصول در میان محصول های صاداراتی دیگر جایگاه ویژه‌ای پیدا کند.

لوله پلی اتیلن در گمرک جهانی با کد تعرفه به شماره ۳۹۱۷۲۱ شناخته می شود. این کد شامل لوله و اتصالات آن از جنس پلی اتیلن می باشد. اگر می خواهید که این محصول را به کشور های دیگر صادر کنید و یا با پروژه های خود استفاده کنید پیشنهاد می کنیم که با ما در  ادامه این مطلب همراه باشید.

 نقش و رتبه صادرات لوله پلی اتیلن در میان محصولات صادراتی

قبل از هر چیز باید در مورد لوله‌های پلی اتیلن اطلاعات داشته باشید تا بتوانید در تجارت‌های مرتبط با آن موفق باشید. بنابراین اولین سوالی که پیش می آید این است لوله پلی اتیلن چیست؟ تولید این لوله ها به ۷۰ سال پیش و کشور آلمان باز می گردد. در انتهای دهه ۴۰ شمسی واردات لوله های پلی اتیلن به ایران موجب استفاده از آن در سیستم انتقال آب شهری شد و رفته رفته کاربرد آن گسترش یافت به طوری که در سال ۱۳۵۴ اولین کارخانه تولید پلی اتیلن در کشور ساخته شد.

این لوله‌ها همانطور که از اسمشان پیداست خانواده ای از ترموپلاستیک ها هستند که از طریق پلیمریزاسیون گاز اتیلن بدست می آیند. از لوله های پلی اتین در موارد بسیاری مانند آبرسانی، گازرسانی، کاورینگ کابل و کشاورزی می توان استفاده کرد. خواص گوناگونی چون انعطاف پذیری بالا، حمل و نصب راحت. قیمت مناسب، صادرات لوله پلی اتیلن را بسیار رونق بخشیده است.

کاربردهای انواع لوله پلی اتیلن

لوله پلی اتیلن آب رسانی: لوله پلی اتیلن آب رسانی برای انتقال آب و آب شرب کاربرد دارد  و بیشتر در صنعت و کشاورزی استفاده می شود.

لوله پلی اتیلن فاضلابی: دارای دو جداره بوده و برای انتقال فاضلاب و پساب صنعتی به کار می‌رود.

لوله پلی اتیلن گازی: این لوله‌ها به دلیل حساسیت بالا و نوع کاربرد آن‌ها باید دارای استاندارد از شرکت ملی گاز باشند و اغلب در صنعت نفت و گاز و پتروشیمی کاربرد دارد.

لوله پلی اتیلن غلافی: برای پوشش کابل ها و سیم‌های برق و در سایزهای مختلف تولید شده و استفاده می‌شود.

لوله پلی اتیلن آبیاری قطره ای: که جزء لوله پلی اتیلن نرم محسوب شده و برای آبیاری و کشاورزی به کار برده می شود.

دانستن این کاربردها برای صادرات لوله پلی اتیلن بسیار مهم است. با توجه به نیازهای منطقه‌ای و صنعتی هر کشور می توان این لوله‌ها را به نقاط مختلفی در جهان صادر کرد.

ویژگی های لوله های پلی اتیلن

لوله پلی اتیلن دارای وزن پایین تری نسبت به لوله های بتنی و فولادی می باشد که در بارگیری و حمل کمک می کند که نکته بسیار مهمی در صادرات لوله پلی اتیلن است. همچنین این لوله ها در برابر ضربه بسیار مقاوم هستند که موجب می شود تا این لوله ها به تجهیزات  ضد ضربه نیازی نداشته باشند. همچنین ساییدگی در این لوله ها بسیار کم است به همین دلیل برای انتقال سیالاتی که دارای مواد جامد تا محلول هستند بسیار مناسب است. بنابراین سطح داخلی آن بسیار صاف و سیقلی است که باعث می شود تا جریان در داخل لوله بسیار سریع باشد.

سایر ویژگی‌های این دست از لوله‌ها شامل اتصال پذیری راحت لوله پلی اتیلن، انعطاف پذیری آن و همچنین اتصالات متنوع آن می باشد.

انواع لوله پلی اتیلن برای صادرات

لوله های پلی اتیلن دارای انواع مختلفی می باشند که هر یک ویژگی ها ی مختلفی دارند و به همین سبب کاربرد آن ها متفاوت می باش و به همین جهت برای صادرات به سایر کشور ها مناسب هستند:

لوله پلی اتیلن تک جداره: این لوله در قطرهای مختلفی تولید و وارد بازار می شود. اغلب کاربرد آن برای توزیع و انتقال آب می باشد.

لوله پلی اتیلن دو جداره، کاروگیت: لوله دو جداره یا لوله کاروگیت که دارای دو جداره است که جداره بیرونی آن موج دار یا حلقه حلقه است؛ و جداره داخلی آن صاف و مسطح است که برای انتقال سیالات شیمیایی و پساب های صنعتی کاربرد داشته واز این نوع لوله پلی اتیلن بیشتر برای انتقال فاضلاب استفاده می شود.

لوله پلی اتیلن اسپیرال: نوعی لوله کاروگیت است که با قطر بالا تولید شده تا فشار بیشتری را تحمل کند و برای انتقال های وسیع استفاده می شود.

لینک کوتاه این صفحه: ftce.ir/u6u3w
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.