صادرات آجیل و خشکبار | راهکارهای ورود به بازار صادراتی خشکبار
صادرات آجیل و خشکبار، راهکارهای ورود به بازار صادراتی خشکبار. در این مقاله می خواهیم تمام نکات مربوط به صادرات خشکبار را بررسی نماییم. با مرکز بازرگانی فردوسی همراه باشید.
صادرات آجیل و خشکبار | راهکارهای ورود به بازار صادراتی خشکبار
اولین گام برای شروع صادرات آجیل و خشکبار چیست؟
بازاریابی و تبلیغات اولین قدم برای شروع فعالیت صادراتی است. اگر کشوری که قصد صادرات به آن را دارید بازاری جدید باشد و محصولات شما به آن بازار راه نیافته باشد بایستی بازاریابی و تبلیغات به صورت گسترده صورت گیرد.
در واقع شما در ابتدای کار باید این سوالات را بررسی کنید و پاسخ آن را بیابید:
۱- ذایقه افراد آن جامعه به چه صورت می باشد و به دنبال چه محصولاتی هستند؟
۲- آیا آجیل و خشکبار خام می تواند موفق باشد یا فرآوری؟
۳- اگر آجیل و خشکبار فرآوری اتنخاب بهتری برای صادرات است فرآوری به چه صورتی در آن بازار مطلوب می باشد؟
۴- مشتریان به دنبال طعمهای شیرین هستند یا ترش و یا هر دو نمونه جواب می دهد؟
۵- حداکثر افراد جامعه از لحاظ مالی در چه مرتبه ای قرار دارند؟
۶- افراد آن جامعه در زمان خرید به قیمت توجه می نمایند یا کیفیت؟
۷- شما چه رقیبانی در آن کشور دارید؟
باید به جواب تمام این سوالات با دقت کامل برسید تا بتوانید بازار بهتری را پیش رو داشته باشید.
اگر در کشوری که هدف صادرات شماست شرکت های قوی، آن بازار را زودتر متعلق به خود نموده باشند آنوقت فرآیند بازاریابی برای شما کمی سخت تر میشود و در این صورت باید آن بازار را از دو منظر قیمت و کیفیت مورد توجه قرار دهید.
بررسی قیمت محصول صادراتی: شما باید بررسی کنید محصول صادراتی توسط کشورهای دیگر از لحاظ قیمت نسبت به محصولات خشکیار ایرانی در چه وضعیتی می باشد تا اگر توانایی آن را دارید از لحاظ قیمت با آن رقابت کنید و سعی کنید بازار هدف را از حیث ارائه قیمت خشکبار با رقمی پائین تر متعلق به خود نمائید.
دومین مورد اینکه، شما وارد بازاری می شوید که محصول خشکبار وارداتی با بهترین و مناسب ترین قیمت در آنجا عرضه می شود و شما باید در این شرایط سعی کنید محصول صادراتی بسیار با کیفیت را ارائه دهید تا بتوانید در بازار صادراتی رقابت کنید
بررسی بازار هدف
بارها دیده شده که تجار برای خرید خشکبار، صحبت از حجم های بالا می نمایند و از طرفی در صحبت اولیه متوجه بی تجربه بودن آنها می شویم.
حجم بزرگ صادرات خشکبار، بدون هیچگونه بازاریابی و آگاهی نسبت به بازار هدف، یک تجارت با ریسک بالا و خطر عدم موفقیت می باشد.
ارسال خشکبار در سمپل هایی با وزن کمتر می تواند هم امکان بازاریابی را میسر نماید و هم تاثیر جابه جایی و تغیر آب و هوا و حتی ماندگاری خشکبار صادراتی را نیز مورد بررسی قرار دهد.
گاه محصولی که به بازار صادراتی راه می یابد توانایی رقابت با خشکبارهای مشابه را ندارد و این می شود شکست بزرگ در صادرات.
بهترین زمان برای صادرات خشکبار
خوشبختانه ایران از لحاظ تنوع محصولی در حوزه خشکبار شناخته شده می باشد ولی گاه صادرات محصول کهنه می تواند اعتماد بازار هدف را از خشکبار ایرانی صلب نماید و باید به این توجه نمائید که به هر قیمتی قرار نیست صادرات صورت گیرد.
بسیار دیده شده که در اردیبهشت و خرداد، تجار به گرفتن قیمت از خشکبارهایی مانند انجیر و بادام می پردازند و می خواهند این خشکبارها را صادرات نمایند.
کیفیت محصول بسیار پائین بوده به طوری که رنگ خشکباری مانند انجیر از روشن به تیرگی گرایش داشته و کیفیت آن بسیار پائین می آید و یا در خشکبار بادام، کمبود این محصول باعث می شود که قیمت بسیار بالا بوده و این امر سبب می شود امکان رقابت با محصولات مشابه را از نظر قیمت از دست بدهید.
برای انجام صادرات باید به تازه بودن محصول توجه شود و در فصل برداشت محصول که هم کیفیت خوب وجود دارد و هم قیمت مطلوب، دست به صادرات بزنید.
تجار صادرکننده خشکبار باید به فصل مناسب برداشت هر محصول اشراف و آگاهی کامل داشته تا بتوانند در زمان مناسب دست به صادرات بزنند و گاه انجام صادرات به هر قیمتی می تواند در دراز مدت و حتی همان مرتبه اول نیز لطمه بسیاری را موجب شود و تداوم صادرات را دچار مشکل نموده و گاه ممکن است سبب از دست دادن مشتری شود.
به عنوان مثال:
مشتری در اوایل خرداد، حجم بالایی از قیسی ایران را سفارش داده و به دنبال قیمت، کیفیت و ظاهر مناسب و قابل رقابت در بازار هدف می باشد در حالی که به زمان مطلوب خرید این محصول توجه ننموده است و این مسأله در خشکبارهایی مانند انجیر خشک و خشکبار بادام بسیار دیده شده است و این عدم آشنایی و آگاهی تاجر صادرکننده به بازار داخل و زمان برداشت محصول می باشد که به راحتی از آن می گذرد و فقط می خواهد یک صادراتی انجام شود.
صادرات آجیل : برای راهیابی و موفقیت در صادرات آجیل، خشکبار و میوه خشک ایرانی به بازار جهانی یک سری اصول و موارد مهم باید رعایت شود که در بسیاری موارد فراموش می شود. راهیابی به هر بازار جدید و بازارهای جهانی و رسیدن به موفقیت در بازار هدف از مواردی هست که دغدغه بسیاری از تجار عزیز می باشد و برای نیل به موفقیت موارد بسیاری وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد که به اختصار در زیر به آنها می پردازیم.
دریافت گواهی ها و استاندارهای لازم برای صادرات خشکبار
کشورهای مختلف در سرتاسر جهان قوانین متفاوتی را برای واردات محصولات خشکبار دارند و برخی از کشورها به عنوان بازارهای راحت و برخی سخت گیرانه در مقوله بهداشت و استاندارد می باشند و شناخت آن بازار و آگاهی از قوانین صادرات به آن کشور می تواند در جهت انجام یک صادرات بهتر، کمک شایانی باشد.
به عنوان مثال:
محصولی مانند قیسی و برگه زردآلو به آسانی به برخی کشورها واردات می گردد و سنتی بودن این محصول محدودیتی و مشکلی برای صادرات آن به وجود نمی آورد ولی صادرات این محصول به برخی از کشورها با سخت گیری های زیادی روبروی بوده و استاندارد لازم برای صادرات آن محصول باید رعایت شود کمااینکه بسیار دیده شده که محصولی وارد یک کشور شده و به عنوان خشکبار وارداتی مورد قبول نبوده و به کشور مبداء برگردانده شده است و ضرر بزرگی به تاجر تحمیل شده است که این نشان از عدم آگاهی و بی توجه بودن به استانداردهای لازم برای صادرات می باشد.
خوشبختانه در چند سال اخیر تجار سعی نموده اند قبل از انجام صادرات به گواهی ها و استانداردهای لازم دست یافته و بازار هدف شان را بیشتر بررسی نمایند و این رعایت اصول، امکان موفقیت در صادرات خشکبار ایران را بیشتر نموده است.
توجه به وضعیت بسته بندی خشکبار برای صادرات
گاه یک خشکبار برای رسیدن به کشور مقصد، مسیر طولانی را طی می نماید و ساعتها در هواپیما و یا کشتی می باشد و بهر حال تحت تاثیر عوامل مختلف مانند گرما، رطوبت و … می باشد که می تواند تاثیر منفی خود را بر خشکبار بگذارد.
متأسفانه بارها دیده شده است که اثر بسته بندی و شرایط بد ارسال یک خشکبار، آلودگی خاصی در خشکبار به وجود آمده و محصول از حالت طبیعی و قابل قبول خارج شده است که این اتفاق در خشکباری مانند پسته بسیار دیده شده است و با رعایت نکردن اصول نگهداری، انبارداری و بسته بندی نامناسب امکان وجود سموم مضر، امری اجتناب ناپذیر می باشد.
با توجه به اینکه بسیاری از خشکبارهای ایرانی در خارج از کشور بسته بندی می گردد و صادرات خشکبار ایران به صورت محصول فله می باشد وضعیت بسته بندی خشکبار مسأله ای هست که باید بیش از گذشته به آن توجه شود.
افزایش کیفیت کارتن ها، وکیوم ها و … می تواند در حفظ محصول خشکبار ما مساله مثبتی باشد که باید در صادرات خشکبار در مسیرهای طولانی به آن توجه بیشتر شود و ساده از آن نگذریم.
اگر شما هم میخواهید در حوزه ی صادرات خشکبار فعالیت داشته باشید و درآمد دلاری داشته باشید اما نمیدانید از کجا شروع کنید، چگونه مشتری و خریدار خارجی پیدا کنید، نحوه ی مکاتبات بازرگانی و عقد قراردادهای تجاری را نمی دانید حتما بسته مشاوره صادرات صمتا ( صادرات محصول تولید ایران ) را تهیه نمایید. شما بی شک با در دست داشتن این بسته مشاوره می توانید به یک صادرکننده موفق تبدیل شوید.
مرکز بازرگانی فردوسی، نخستین مشاور جامع صادراتی است که با رویکردی نوین در حوزه ی صادرات محصولات داخلی، سهولت در واردات مواد اولیه و تجهیزات تولید کارخانجات و همچنین ارائه ی پلن های کوتاه مدت و بلند مدت سرمایه گذاری برای اولین بار در ایران به کمک شما تجار و مدیران محترم آمده است.
مرکز بازرگانی فردوسی همواره در کنار شماست تا خدمات جامع بازرگانی و راهکارهای هوشمندانه و نوین سرمایه گذاری را در سریع ترین زمان ممکن و با مناسب ترین هزینه ارائه نماید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد موضوع ” صادرات آجیل و خشکبار | راهکارهای ورود به بازار صادراتی خشکبار ” با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.