بررسی صادرات میوه خشک

بررسی صادرات میوه خشک ، اغلب مردم میوه خشک را به اسم خشکبار می‌شناسند، در صورتی که این صنعت جزو صنایع تبدیلی کشاورزی محسوب می‌شود. میوه‌ محصولی است که امکان زائل شدن آن بسیار بالاست، این صنعت می‌تواند میوه را به محصولی متفاوت با ماندگاری بالاتر از لواشک گرفته تا میوه خشک بدل کند. میوه خشک صنعت نوپایی است. ۱۰ سال قبل در مقایسه با امروز میوه خشک در سبد خرید مردم جایی نداشت اما امروزه این محصول مورد توجه افراد زیادی قرار گرفته است. با مرکز بازرگانی فردوسی همراه باشید.

مرکز بازرگانی فردوسی-ferdowsi trading center-صادرات میوه خشک

صادرات میوه خشک

بررسی صادرات میوه خشک

با توجه به نوپا بودن این صنعت مشکلات و محدودیت‌هایی نیز بر سر راه تولید و صادراتش وجود دارد. در صادرات میوه خشک افراد محدودی کار می‌کنند، چراکه در هر فصل باید میوه همان فصل خشک شود و در همان فصل فروخته شود و اگر بخواهیم میوه خشک را در فصلی غیر از فصل آن میوه تهیه کنیم بالطبع قیمتش متفاوت است. دردسرهای این چنینی و ریسک بالای کار در این صنعت باعث می‌شود افراد کمتری به آن وارد شوند. علاوه بر مسائلی که ریشه در جدید بودن این صنعت دارد، مشکلاتی نیز در این میان وجود دارد که به علت شرایط حال‌ حاضر اقتصاد کشور ایجاد شده است. یکی از این مشکلات نوسانات نرخ دلار و افزایش ناگهانی قیمت آن در سال گذشته بود.

با در نظر گرفتن اینکه از سال قبل قیمت دلار افزایش چشمگیری پیدا کرده است، بسیاری از باغداران محصولات خود را به بازرگانان خارجی می‎فروشند که مبادله آنها با دلار صورت می‌گیرد و همین موضوع تمایل باغداران را برای فروش محصولاتشان به تولیدکنندگان داخلی کمتر کرده است، علاوه بر این موضوع ممکن است در فصل برداشت یک میوه نرخ دلار بالا باشد و باعث شود تولیدکننده اقدام به صادرات محصولش کند و فروش میوه به کارخانه‌های داخلی برای آنها صرفه اقتصادی نداشته باشد. باغدار ترجیح می‌دهد محصولش را به شکل نقد و به دلار بفروشد و سود بیشتری به دست بیاورد.

همین عامل یکی از علل کم‌شدن میوه در صنعت میوه خشک است. نوسانات دلار تاثیر بسیار نامطلوبی بر صنعت میوه خشک دارد. قیمت میوه‌های خارجی مانند آناناس کمپوتی، موز و انبه که برای خشک کردن به آنها نیازمندیم با بالارفتن نرخ دلار بالا می‌رود، ولی با پایین آمدن آن تغییری نمی‌کند. امنیتی در بازار میوه وجود ندارد و نوسانات ارزی، بازار خرید میوه‌ها به‌خصوص میوه‌های خارجی را آشفته کرده است.

اگر نرخ ارز ثبات داشته باشد، بسیاری از مشکلات این صنعت و بسیاری از تولیدکنندگان کشور حل خواهد شد. با اینکه صنعت میوه خشک زیرمجموعه‌ای از خشکبار محسوب می‌شود، اما صادرات در میوه خشک برخلاف خشکبار بسیار کم‌رنگ است. ثبات نداشتن قیمت میوه تازه هم یکی از عللی است که باعث می‌شود صادرات با محدودیت‌هایی مواجه شود.

در کل وضعیت صادرات میوه خشک به خارج از کشور به‌خاطر مسائل مربوط به تامین ماده اولیه و نوسانات قیمت میوه با موانع بسیاری رو به رو است. در مورد خشکبار، صادرات بسیار نقش تعیین‌کننده‌ای دارد و به علاوه از رونق خوبی هم برخورداراست، اما در مورد صادرات میوه خشک چنین نیست که ما باید با برداشتن این موانع به سمت صادارت میوه خشک مانند صادرات خشکبار قدم‌های جدی‌تری برداریم.

یکی دیگر از مواردی که باعث می‌شود صادرات و نگهداری میوه خشک موانعی داشته باشد، خطر آفت است. برای صادرات میوه خشک لازم است از کانتینرهای یخچال‌دار استفاده شود. این محصول مواد افزودنی و نگهدارنده اندکی دارد و همین موضوع باعث شده که با قرار گرفتن در گرما دچار مشکل شود و باید با کانتینرهای مخصوص حمل شود.صادرات میوه خشک درحال‌حاضر از طریق واسطه‌ها انجام می‌شود برای آنکه صادرکنندگان این محصول بتوانند به شکل مستقیم به صادرات محصولاتشان بپردازند، لازم است دولت حمایت بیشتری از این بخش داشته باشد.

البته درحال‌حاضر دولت از این صنعت حمایت می‌کند، اما باید این نکته را در نظر بگیریم که صادرات میوه خشک یک روزه نیست و نمی‌توان گفت با یک روز پیگیری به سرعت صادرات آن رونق می‌گیرد. در صادرات میوه خشک، کیفیت محصول، مشتری و بسیاری مسائل دیگر دخیل است و پیش‎بینی می‌شود تا سال‌های آینده بتواند رونق خوبی پیدا کند. صادرات میوه خشک با توجه به این محدودیت‌ها زمانبر و انرژی‎بر است و علاوه بر ضعف‌های مدیریتی موجود، شرایط ثابتی هم در این صنعت وجود ندارد.

حضور در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی یکی از راه‌های معرفی این محصولات و فراهم کردن شرایط صادراتش به‌شمار می‎رود. این مسیر توسط تولیدکنندگان درحال‌انجام و پیگیری است، اما نباید فراموش کرد که مسیر صادرات میوه خشک زمان‌بر است. اقتصاد راه خودش را پیدا می‌کند. اگر بر تامین میوه و صادرات آن نظارت دقیقی هم انجام شود، باز هم به علت سود حاصل از صادرات، باغدار تمایلش به صادر کردن میوه بیشتر است؛ این یعنی هر جایی سود بیشتری باشد اقتصاد به آن سمت حرکت می‌کند و به شکل قانونی یا غیرقانونی محصول صادر می‌شود.

افزایش چند برابری قیمت میوه با توجه به کمبود نقدینگی باعث شده که حجم تولید در این صنعت پایین‌ آید. کمبود نقدینگی باعث کم‌شدن نیروی کار شده و تامین ماده اولیه را هم با مشکل مواجه کرده است. کمبود نقدینگی فروش محصول را تنها به شکل نقدی سوق می‌دهد، که این مساله باعث از دست رفتن مشتری‌ها می‌شود. در گذشته اگر یک مشتری داخلی، یک تن میوه خشک می‌خرید، امروز به سبب شرایط حاکم بر بازار، میزان خرید به نصف این میزان رسیده است.

برای رفع موانع موجود بر سر راه تولید و صادرات میوه خشک لازم است دولت بتواند شرایط را فراهم کند و به برداشتن موانع از سر راه صادرکننده کمک کند، درحالی‌که اتخاذ برخی سیاست‌ها نقدینگی را به سمت مسکن، طلا و … برده که با توجه به این موضوع صادرکنندگان حرفه‌ای از این بازار خارج می‌شوند. اگر صادرکننده در بازار مسکن سود بیشتری از صادرات داشته باشد، سرمایه‌اش را به آن بازار منتقل می‌کند.

ثبات شرایط اقتصادی مهم‌ترین انتظار تولیدکننده از دولت است. ثبات شرایط برای صادرکننده بسیار مهم است چراکه صادرکردن یا نکردن یک محصول بستگی به ثبات قیمت آن محصول در بازار داخلی و نرخ ارز برای تامین ماده اولیه دارد. در صنعت میوه خشک در مدت کوتاهی باید محصول را خشک کرد و به کرات دیده می‎شود در این مدت کوتاه به یک‎ باره قیمت‌ها تغییر می‌کند و این مساله باعث آشفتگی در بازار و از دست رفتن مشتریان خارجی می‌شود.

 

اگر شما هم میخواهید در حوزه ی صادرات میوه خشک فعالیت داشته باشید و نمیدانید از کجا شروع کنید، چگونه مشتری و خریدار خارجی پیدا کنید، نحوه ی مکاتبات بازرگانی و عقد قراردادهای تجاری را نمی دانید حتما بسته مشاوره صادرات صمتا ( صادرات محصول تولید ایران ) را تهیه نمایید. شما بی شک با در دست داشتن این بسته مشاوره می توانید به یک صادرکننده موفق تبدیل شوید.

حضور شرکت‌های ایرانی در بزرگترین نمایشگاه سنگ‌های تزئینی ایتالیا

حضور شرکت‌های ایرانی در بزرگترین نمایشگاه سنگ‌های تزئینی ایتالیا، جمهوری اسلامی ایران از بزرگترین تولید کنندگان سنگ‌های تزئینی جهان، در پنجاه و چهارمین نمایشگاه بین المللی سنگ و ماشین آلات وابسته در شهر ورونا ایتالیا شرکت کرده است.

«با سنگ می‌توانید»، شعار امسال نمایشگاه سنگ ورونا ایتالیا است. در نمایشگاه سنگ ورونا که یکی از مهم‌ترین رویداد‌های تجاری جهان در زمینه صنعت سنگ‌های طبیعی است، بیش از ۱۶۰۰ شرکت از ۶۰ کشور جهان از جمله ۲۳ شرکت ایرانی حضور دارند جهت اطلاع از جزئیات بیشتر با مرکز بازرگانی فردوسی همراه باشید.

مرکز بازرگانی فردوسی-ferdwsi trading center-نمایشگاه سنگ‌های تزئینی ایتالیا

نمایشگاه سنگ‌های تزئینی ایتالیا

در این نمایشگاه با همکاری شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین المللی ایران، پاویون رسمی ایران با حضور شرکت‌هایی از کشورمان حضوری فعال دارند. پاویون ایران در محوطه باز C نمایشگاه و در فضایی به مساحت ۳۲۰ متر مربع قرار گرفته و شرکت‌های توانمند ایرانی فعال در زمینه بهره برداری از معادن سنگ ساختمانی، فرآوری سنگ‌های تزیینی، تولیدات و صادارت سـنگ‌های ساختمانی و مصنوعات سنگی و … حضور یافته اند.

جم عزتی راد معاون امور نمایشگاهی شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین المللی ایران به عنوان مدیر اجرایی پاویون و سیروس سجادی رایزن اقتصادی سفارت جمهوری اسلامی ایران در رم ضمن بازدید از محل پاویون و غرفه شرکت‌های ایرانی با مدیران این شرکت‌ها نشست مشترکی را برگزار کردند.

در این نشست درباره برنامه ریزی دقیق به منظور حضور گسترده‌تر و منسجم شرکت‌های ایرانی گفتگو و تبادل نظر شد. مدیران شرکت‌های ایرانی نیز هر یک پیشنهاد‌هایی را برای حضور بهتر ایران و ارائه تسهیلات بیشتر به منظور مشارکت پررنگ‌تر شرکت‌های توانمند کشورمان در این گونه رویداد‌های مهم تجاری مطرح کردند.

ایتالیایی‌ها با برخورداری از فناوری‌های نوین در بخش فراوری سنگ‌های ساختمانی همراه با نیم قرن تجربه جایگاه برتر این صنعت را در جهان به خود اختصاص داده اند.

بسته مشاوره صادرات صمتا

مرکز بازرگانی فردوسی، نخستین مشاور جامع صادراتی است که با رویکردی نوین در حوزه ی صادرات محصولات داخلی، سهولت در واردات مواد اولیه و تجهیزات تولید کارخانجات و همچنین ارائه ی پلن های کوتاه مدت و بلند مدت سرمایه گذاری برای اولین بار در ایران به کمک شما تجار و مدیران محترم آمده است.
مرکز بازرگانی فردوسی همواره در کنار شماست تا خدمات جامع بازرگانی و راهکارهای هوشمندانه و نوین سرمایه گذاری را در سریع ترین زمان ممکن و با مناسب ترین هزینه ارائه نماید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد موضوع ” حضور شرکت‌های ایرانی در بزرگترین نمایشگاه سنگ‌های تزئینی ایتالیا ” با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

اطلاعیه شماره ۳ بسته صمتا – مهم – تمدید یک ماهه مهلت سفارش با تعرفه قبلی

اطلاعیه شماره ۳ بسته صمتا – مهم – تمدید یک ماهه مهلت سفارش با تعرفه قبلی: به استحضار می رساند نظر به درخواست های متعدد از طرف متقاضیان بسته جامع مشاوره صادرات صمتا، تصمیمات هیئت مدیره این مرکز جهت تعرفه های بسته صمتا به شرح زیر اعلام میگردد:

۱- سفارش بسته تا تاریخ ۰۱ / ۰۸ / ۱۳۹۸ با تعرفه قبلی محاسبه می گردد.

۲- سفارش با تعرفه قبلی صرفاً برای اولین خرید مقدور می باشد و شامل متقاضیانی که پیشتر نسبت به خرید بسته صمتا برای محصولات دیگری نموده اند نخواهد شد. سفارشات این دسته از متقاضیان با تعرفه جدید محاسبه می گردد.

۳- سفارشاتی مشمول این طرح می شوند که کلیه فرآیند خرید آنها شامل ثبت سفارش، واریز وجه و دریافت تأییدیه در بازه زمانی مهرماه صورت پذیرد.

۴- در این طرح قابلیت تمدید مجدد وجود نداشته و در مورخ اعلام شده ملغی می گردد.


لذا به آن دسته از عزیزانی که هنوز نسبت به تهیه بسته خود اقدام ننموده اند پیشنهاد می شود هر چه سریعتر نسبت به تکمیل سفارش خود اقدام فرموده و این مهم را به اواخر مدت اعلامی موکول نفرمایند.

عرضه پسته در بورس کالا موجب رونق بازار صادراتی می‌شود

عرضه پسته در بورس کالا موجب رونق بازار داخلی و صادراتی می‌شود، رئیس انجمن پسته ایران گفت: دو مشکل اساسی پیش روی عرضه پسته در بورس است که در صورت رفع این دو مشکل شاهد رونق قابل توجهی در بازار داخلی و صادراتی این محصول خواهیم بود.

مرکز بازرگانی فردوسی-ferdowsi trading center-عرضه پسته در بورس کالا

عرضه پسته در بورس کالا

عرضه پسته در بورس کالا موجب رونق بازار صادراتی می‌شود

به گزارش روابط عمومی مرکز بازرگانی فردوسی، محمد صالحی با اشاره به راه‌اندازی معاملات گواهی سپرده پسته در بورس، اظهار کرد: عرضه پسته در بورس می‌تواند تا حد زیادی موجب رونق بازار داخلی و صادراتی این محصول شود، اما دو مشکل اساسی پیش روی عرضه پسته در بورس وجود دارد.

وی ادامه داد: یکی از این مشکلات تحمیل هزینه معادل ۲ تا ۳ درصد از ارزش معامله به فروشنده و خریدار پسته است.

به گفته صالحی، هزینه تحمیل شده به عنوان کارمزد و هزینه انبار از دو طرف معامله گرفته می‌شود.

صالحی با تاکید بر اینکه سود تجار از صادرات پسته حداکثر ۳ درصد است،‌ افزود: برابری میزان سود تجار با هزینه معامله در بورس موجب می‌شود برخی تجار تمایلی به خرید از بورس نداشته باشند.

وی گفت: تجار ترجیح می‌دهند پسته مورد نیاز خود را از بازار آزاد تهیه کنند تا مجبور به پرداخت هزینه به بورس نباشند.

صالحی از دیگر مشکلات عرضه پسته در بورس را تعیین سایز برای محصولات بدون توجه به سایر فاکتورهای کیفی عنوان کرد.

این کارشناس گفت: در معاملات پسته فندقی در بورس دو سایز ۳۰-۲۸ و ۳۲-۳۰ به عنوان دارایی پایه و طبق استانداردهای تعریف شده در نظر گرفته شده است که مبنای تحویل محصول به مالکان گواهی سپرده خواهد بود.

وی با بیان اینکه کیفیت ظاهری پسته عامل موثر در تعیین قیمت و بازار پسندی آن است، افزود: ‌صرف اعلام سایز نمی‌تواند به تجار این اطلاعات را بدهد که چه محصولی را با چه کیفیت خریداری می‌کنند به عبارت دیگر سایر فاکتور جامع‌ای نیست که نشان دهد محصول با چه کیفیتی عرضه می‌شود.

صالحی تاکید کرد: در اینکه پسته‌های عرضه شده در بورس همگی کیفی هستند شکی نیست، اما قیمت پسته را ظاهر آن تعیین می‌کنند به عنوان مثال: پسته‌های خندان قیمت بالاتری دارد در حالی که پسته با سایز مناسب اگر سر بسته باشد از بازار پسندی کمتری برخودار بوده و قیمت پایین‌تری دارد.

رئیس انجمن پسته ایران با بیان اینکه در صورت رفع این دو مشکل عرضه پسته در بورس رونق بازار صادراتی آن را به دنبال خواهد داشت،‌ گفت: عرضه یک کالا در بورس موجب ایجاد اعتماد و شفافیت در معاملات و کشف قیمت واقعی می‌شود که نتیجه آن رونق بیشتر در بازار صادراتی است.

صالحی افزود: پسته ایرانی ظرفیت بالایی برای توسعه بازار صادراتی دارد و عرضه در بورس می‌تواند راه را برای این اتفاق مثبت هموار کند، به شرط آنکه مشکلات ذکر شده مرتفع شود.

بسته مشاوره صادرات صمتا

مرکز بازرگانی فردوسی، نخستین مشاور جامع صادراتی است که با رویکردی نوین در حوزه ی صادرات محصولات داخلی، سهولت در واردات مواد اولیه و تجهیزات تولید کارخانجات و همچنین ارائه ی پلن های کوتاه مدت و بلند مدت سرمایه گذاری برای اولین بار در ایران به کمک شما تجار و مدیران محترم آمده است.
مرکز بازرگانی فردوسی همواره در کنار شماست تا خدمات جامع بازرگانی و راهکارهای هوشمندانه و نوین سرمایه گذاری را در سریع ترین زمان ممکن و با مناسب ترین هزینه ارائه نماید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد موضوع ” عرضه پسته در بورس کالا موجب رونق بازار صادراتی می‌شود ” با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

موانع بازگشت ارز صادراتی قیمت زعفران را کاهش داد

موانع بازگشت ارز صادراتی قیمت زعفران را کاهش داد، به گزارش روابط عمومی مرکز بازرگانی فردوسی، به گفته نایب رئیس شورای ملی زعفران، سخت‌گیری‌ در برگشت ارز حاصل از صادرات سبب شده صادرکنندگان اصلی زعفران کنار بروند و در نتیجه بهای این محصول، تا ۵۰ درصد کاهش یافته است.

مرکز بازرگانی فردوسی-ferdowsi trading center-قیمت زعفران

قیمت زعفران

موانع بازگشت ارز صادراتی قیمت زعفران را کاهش داد

غلامرضا میری افزود: پارسال هنگام برداشت محصول زعفران، هر کیلو از این محصول ۱۷ تا ۱۷.۵ میلیون تومان خریداری می شد اما اکنون قیمت خرید هر کیلو زعفران به ۸ تا ۹ میلیون تومان رسیده است.

وی با بیان اینکه دلایل متعدد برای کاهش قیمت زعفران در بازار وجود دارد اظهار داشت: سخت‌گیری‌های برای برگشت ارز حاصل از صادرات باعث شده است صادرکنندگان نتوانند ارز وارد کشور کنند و این امر باعث کنار رفتن صادرکنندگان اصلی زعفران شده است.

وی گفت: به عنوان مثال صادرکننده‌ای که در سال ۹۶ حدود ۴۰ میلیون دلار صادرات زعفران داشت، میزان صادرات وی در سال ۹۷ به ۶ تا ۷ میلیون دلار رسید.

نایب رئیس شورای ملی زعفران افزود: مسیری که بانک مرکزی برای صادرات زعفران ایجاد کرده، باعث شده است این محصول یا با کیفیت نامطلوب به صورت قاچاق از کشور خارج شود یا فعالان اقتصادی کشورهای همسایه این محصول را به صورت قانونی یا غیرقانونی خارج کنند و با برند کشور خود عرضه نمایند.

وی اظهار داشت: هم اکنون فعالان اقتصادی ایرانی زعفران را کیلویی ۱۵۰ دلار عرضه می کنند تا خریداران آن را در کشورهای مقصد صادراتی تحویل مشتری ها دهند.

وی گفت: بخشی از زعفران نیز از طریق کارت های بازرگانی اجاره‌ای صادر می‌شود به این نحو که افرادی برای اینکه بتوانند کالا وارد کشور کنند، با کارت بازرگانی یک فعال اقتصادی، زعفران را صادر کرده و با ارز حاصل از صادرات آن کالای مورد نظر خود را وارد کشور می نمایند که این امر باعث می شود زعفران با قیمت کمتر به بازار عرضه شود.

میری میزان تولید زعفران در سال گذشته را ۳۵۰ تا ۳۸۰ تن ذکر کرد و افزود: هم اکنون کشور با مازاد تولید زعفران مواجه شده و در مقابل صادرات زعفران کاهش یافته است و این امر نیز باعث عدم توازن بین عرضه و تقاضا و کاهش قیمت زعفران شده است.

وی اظهار داشت: مساله ای که بیش از همه باعث کاهش قیمت زعفران در بازار شد، عرضه زعفران در بورس بود زیرا زعفران از کشاورز به قیمت هر کیلو ۱۰ تا ۱۱.۵ میلیون تومان خریداری می شد اما بورس در مدت ۴۸ ساعت به یکباره ۴۰ تن زعفران را به قیمت هر کیلو ۹.۲ میلیون تومان عرضه کرد و این امر قیمت زعفران را کاهش داد.

میری گفت: در صورتی که زعفران به همان روال قبلی از کشاورز خریداری و در بازار عرضه می شد و واحدهای صادراتی زعفران را از کشاورز خریداری می کردند، قیمت زعفران کاهش نمی یافت.

وی افزود: کشاورز با بازار هماهنگ است و عرضه زعفران را با احتیاط انجام می دهد و زمانی که کشاورز احساس کند زعفران در بازار فروش ندارد این محصول را عرضه نمی کند اما وقتی خریداران خارجی اطمینان پیدا کردند که ۴۰ تن زعفران در بورس وجود دارد و خریداری برای آن نیست، این امر تاثیر بسیار بر کاهش قیمت زعفران گذاشت.

 

اگر شما هم میخواهید در حوزه ی صادرات زعفران فعالیت داشته باشید و نمیدانید از کجا شروع کنید، چگونه مشتری و خریدار خارجی پیدا کنید، نحوه ی مکاتبات بازرگانی و عقد قراردادهای تجاری را نمی دانید حتما بسته مشاوره صادرات صمتا ( صادرات محصول تولید ایران ) را تهیه نمایید. شما بی شک با در دست داشتن این بسته مشاوره می توانید به یک صادرکننده موفق تبدیل شوید.

صادرات ۲۰۰میلیون‌دلاری بنزین ایران هر هفته در بورس

صادرات ۲۰۰میلیون‌دلاری بنزین ایران هر هفته در بورس، مدیر عامل بورس انرژی ایران از ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون دلار ارزآوری در هر هفته با عرضه بنزین در این بورس خبر داد.

مرکز بازرگانی فردوسی-ferdowsi trading center-صادرات بنزین

صادرات بنزین

صادرات ۲۰۰میلیون‌دلاری بنزین ایران هر هفته در بورس

به گزارش روابط عمومی مرکز بازرگانی فردوسی، سید علی حسینی گفت: به‌طور متوسط در ۷ هفته گذشته، بیش از ۱۰۰ هزار تن بنزین در هر هفته عرضه و همه آن‌ها معامله شده است.

وی افزود: همه این عرضه‌ها، در رینگ صادراتی انجام شده و مبتنی بر ارز است و تسویه آن از سوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران انجام می‌شود.

حسینی همچنین از عرضه ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تن بنزین، گازوئیل و گاز مایع در هفته خبر داد و گفت: تقریباً همه این محصولات و فرآورده‌ها به‌فروش می‌رود و در بعضی از عرضه‌ها نیز، خریداران با یکدیگر رقابت می‌کنند و قیمت‌های رقابتی نسبت به قیمت‌های پایه افزایش دارد.

وی افزود: بر اساس برنامه‌ای که در پیش داریم تا پایان سال ۹۸، حجم این عرضه‌ها افزایش پیدا خواهد کرد و از نظر کیفیت نیز سعی می‌کنیم گرید‌های متعدد و متنوع این فرآورده‌ها را عرضه کنیم و مقاصد صادراتی را گسترش دهیم.

مدیرعامل بورس انرژی ایران با بیان اینکه “شرایط تحویل و تسویه را برای خریداران تسهیل کرده‌ایم” گفت: با تمهیدات ایجادشده در انبار‌های تحویل این فرآورده‌ها، در حال حاضر خریداران از فرآیند تحویل راضی هستند و این نشان می‌دهد که برنامه منسجمی برای توسعه رینگ صادراتی بورس انرژی ایران وجود دارد.

مدیرعامل بورس انرژی ایران گفت: از ابتدای شهریور، هفته‌ای ۲۵ هزار تن نفت سفید برای تقویت رونق تولید و حمایت از صنایع کوچک و متوسط در این بورس عرضه شد و همچنان ادامه دارد.

سید علی حسینی حمایت از رونق تولید و صنایع داخلی از جمله صنایع کوچک و متوسط را در دستور کار بورس انرژی ایران بیان کرد و گفت: این صنایع سهم بسزایی در اشتغال کشور دارد.

وی افزود: با عرضه نفت سفید به‌عنوان خوراک صنایع شیمیایی و پالایشگاه‌های کوچک و متوسط، به‌تدریج خریداران استقبال مناسبی از این عرضه‌ها داشتند.

مدیرعامل بورس انرژی ایران در خصوص قیمت عرضه نفت سفید نیز گفت: قیمت‌ها رقابتی و مناسب برای خریداران است و با توجه به توان تولید داخل در پالایشگاه‌های بزرگ کشور، محدودیتی در عرضه نفت سفید در رینگ داخلی برای صنایع وجود ندارد و متناسب با تقاضا عرضه این محصول نیز می‌تواند افزایش یابد.

حسینی همچنین از عرضه میعانات گازی پارس جنوبی از ۱۵ مهر خبر داد و گفت: این محصول، بسیار باکیفیت است و تحویل آن نیز از انبار‌های متمرکز عسلویه انجام خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه خریداران این محصول عمدتاً پالایشگاه‌های کوچک و شرکت‌های شیمیایی کوچک و متوسط هستند افزود: خریداران می‌توانند در رینگ داخلی حضور یابند و این محصول را به‌عنوان خوراک خریداری کنند.

مدیرعامل بورس انرژی ایران گفت: در مرحله نخست هفته‌ای ۱۰ هزار تن میعانات گازی پارس جنوبی عرضه خواهد شد، اما بر اساس تقاضای خریداران و اقبالی که از این بازار صورت خواهد گرفت امکان افزایش این عرضه وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی لازم برای تأمین این خوراک و تحویل آن از انبار‌های متمرکز عسلویه انجام شده است افزود: قیمت‌ها نیز رقابتی خواهد بود که صنایع داخلی بتوانند آن را به‌راحتی خریداری و در تولید خود از آن استفاده کنند.

حسینی راجع به برنامه‌های سال ۹۸ بورس انرژی ایران گفت: در جهت تقویت رینگ صادراتی بورس انرژی ایران و عرضه محصولات صادراتی در رینگ بین‌الملل، برنامه‌های خوبی با شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی اجرایی شد که از جمله آن تقویت عرضه بنزین، گاز مایع و گازوئیل در بورس انرژی ایران بود که بازار بسیار پررونقی در رینگ صادراتی داریم و خوشبختانه خریداران بین‌المللی استقبال بسیار خوبی از این بازار کردند.

بسته مشاوره صادرات صمتا

مرکز بازرگانی فردوسی، نخستین مشاور جامع صادراتی است که با رویکردی نوین در حوزه ی صادرات محصولات داخلی، سهولت در واردات مواد اولیه و تجهیزات تولید کارخانجات و همچنین ارائه ی پلن های کوتاه مدت و بلند مدت سرمایه گذاری برای اولین بار در ایران به کمک شما تجار و مدیران محترم آمده است.
مرکز بازرگانی فردوسی همواره در کنار شماست تا خدمات جامع بازرگانی و راهکارهای هوشمندانه و نوین سرمایه گذاری را در سریع ترین زمان ممکن و با مناسب ترین هزینه ارائه نماید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد موضوع ” صادرات ۲۰۰میلیون‌دلاری بنزین ایران هر هفته در بورس ” با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

 

احتمال افزایش صادرات ایران به روسیه!

احتمال افزایش صادرات ایران به روسیه! درحالی که تجارت ایران و روسیه به‌عنوان دو کشور همسایه و همسو، به‌ هیچ‌وجه متناسب با اشتراکات سیاسی و جغرافیایی این دو نبوده ولی توافقات اخیر بانکی این امید را بیشتر کرده که سهم ایران در بازار روسیه بیش از سهم ناچیز ۰.۱درصدی گذشته شود.

مرکز بازرگانی فردوسی-ferdowsi trading center-صادرات ایران به روسیه

صادرات ایران به روسیه

احتمال افزایش صادرات ایران به روسیه!

روسیه کشوری است با جمعیتی بالغ بر ۱۴۰ میلیون نفر که در همسایگی شمال ایران در پهنه‌ای به‌وسعت ۱۷ میلیون کیلومترمربع، قرار گرفته؛ پهناورترین کشور دنیا که سالانه بیش از ۴۴۹ میلیارد دلار صادرات داشته و در مقابل نیز حدود ۲۴۰ میلیارد دلار از نیازهایش را از طریق واردات از کشورهای مختلف دنیا تأمین می‌کند.

اما تجارت ایران و روسیه، به‌عنوان دو همسایه‌ای که از نظر سیاسی، دیدگاه‌های مشترکی با یکدیگر دارند، هیچ‌گاه به‌اندازه‌ای نبوده که بتوان حجم این تجارت را متناسب با اشتراکات استراتژیک جغرافیایی و سیاسی این دو کشور دانست؛ به‌گونه‌ای که در سال ۹۷ کل صادرات ایران به روسیه چیزی در حدود ۳۰۰ میلیون دلار بوده و در مقابل، روسیه نیز تنها کمی بیش از ۱.۳ میلیارد دلار صادرات به ایران داشته است.

این آمار یعنی سهم ایران از کل واردات روسیه، چیزی کمتر از «یک‌دهم درصد» است؛ اما اینکه چه موانعی در مقابل گسترش تجارت میان این دو کشور همسایه وجود دارد، موضوعی است که ریشه در بسیاری از عوامل دارد ولی در یکی دو سال گذشته و با بازگشت تحریم‌های امریکا علیه ایران و تحریم بانک مرکزی کشورمان و عدم ارائه خدمات «سوئیفت» به مبادلات بانکی ایران، مسائل مرتبط با نقل و انتقالات مالی، شاید مهم‌ترین مانع گسترش تبادلات تجاری ایران و روسیه بوده است، مانعی که البته به‌نظر می‌رسد به‌دنبال مذاکرات رؤسای جمهور دو کشور همسایه یعنی پوتین از یک سو و روحانی از طرف دیگر، زمزمه‌های برطرف شدن آن به گوش می‌رسد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بازرگانی فردوسی عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی ایران با اشاره به عضویت اخیر ایران در اتحادیه اورآسیا، از موافقتی میان دو کشور ایران و روسیه خبر داد که برای بسیاری از تجار و بازرگانانی که در هر دو کشور فعال هستند قطعاً خوش‌آیند بود؛ او با اعلام دو خبر خوش در حوزه بانکی میان دو کشور ایران و روسیه گفت: ارتباط بانکی ایران و روسیه از طریق پیام‌رسان روسی و سپام بانک مرکزی بدون نیاز به سویفت برقرار شده است.

مرکز بازرگانی فردوسی-ferdowsi trading center-صادرات ایران به روسیه

صادرات ایران به روسیه

او تأکید کرد: امکان استفاده از این سیستم برای مبادلات تجاری بین کشورهای عضو اتحادیه اورآسیا می‌تواند به توسعه مبادلات تجاری بین کشورهای عضو اتحادیه کمک شایانی بکند.

اما خبر دوم که شاید برای بسیاری از تجار و بازرگانانی که تبادلات مالی خُردتری دارند، قابل‌توجه‌تر بود، موضوع فراهم شدن تبادلات تجاری دو کشور با استفاده از پول ملی ایران و روسیه بود؛ موضوعی که همتی درخصوص آن گفت: طرفین به سقوط تدریجی نقش دلار در روابط اقتصادی جهان به‌خاطر سیاست‌های امریکا اشاره و بر انجام مبادلات تجاری بر مبنای پول ملی دو کشور تأکید کردند.

مرکز بازرگانی فردوسی-ferdowsi trading center-صادرات ایران به روسیه

صادرات ایران به روسیه

از سوی دیگر محمود واعظی رئیس دفتر رئیس‌جمهوری کشورمان نیز در گفت‌وگویی با اشاره به ۲ توافق بانکی صورت‌گرفته میان ایران و روسیه گفت: در مذاکرات با روسیه هم موضوع استفاده از پیام‌رسان بانکی روسیه و ایران و هم استفاده از پول ملی در تبادلات تجاری نهایی شد.

بر همین اساس هادی تیزهوش تابان، در واکنش به اخبار منتشرشده درخصوص توافقات مالی و بانکی میان دو کشور ایران و روسیه با استقبال از این توافقات گفت: بر اساس این توافقات، امکان تجارت میان تجار و بازرگانان دو کشور بر اساس روبل و ریال به‌عنوان ارزهای رسمی دو کشور ایران و روسیه فراهم شده است.

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه افزود: این توافقات قطعاً باعث کاهش موانع در مسیر گسترش تجارت دو کشور همسایه ایران و روسیه خواهد شد.

مرکبات، صیفی‌جات، صنایع سبک و خشکبار عمده‌ترین کالاهای صادراتی کشورمان به روسیه بوده که در سال گذشته با کاهشی ۴درصدی همراه بود و در مقابل، ذرت، جو، چوب و آهن‌آلات نیز مهم‌ترین اقلام وارداتی ایران از روسیه است که بر اساس آمارهای منتشره، میزان واردات ایران از این کشور به‌خلاف صادراتمان، رشد ۸۴درصدی را به‌نسبت سال ۹۶ نشان می‌دهد.

بسته مشاوره صادرات صمتا

چگونه صادرات به عراق از رشد منفی به ۹۷ درصد رسید؟

چگونه صادرات به عراق از رشد منفی به ۹۷ درصد رسید؟ مدیرکل گمرک استان ایلام با بیان اینکه ۲۰ ماه قبل از آبان ۹۷ آمار صادرات رشد منفی داشت، گفت: خوشبختانه مراودات خوبی با عراق شکل گرفت و تفاهم‌نامه‌های تسهیل‌کننده‌ای امضاء شد و در نهایت در سال گذشته مجموع درآمدها نسبت به سال۱۳۹۶ ، ۹۷ درصد رشد داشت.

مرکز بازرگانی فردوسی-ferdowsi trading center-صادرات به عراق

صادرات به عراق

چگونه صادرات به عراق از رشد منفی به ۹۷ درصد رسید؟

به گزارش روابط عمومی مرکز بازرگانی فردوسی، روح‌الله غلامی با حضور اظهار کرد: گمرک به عنوان مرزبان اقتصادی کشور نقش محوری و هماهنگ‌کننده‌ای در مبادی و خروجی کشور دارد و مسئول اعمال حاکمیت دولت در اجرای قانون امور گمرکی و سایر قوانین و مقررات مربوط به صادرات، واردات و ترانزیت است.

مدیرکل گمرک استان مجموع صادرات از مرز بین‌المللی مهران را در پنج ماهه اول امسال ۸۲۳ هزار تن اعلام کرد و گفت: این میزان به ارزش ۵۰۸ میلیون دلار، از لحاظ وزنی ۳۸ درصد و از لحاظ ارزش ۱۹ درصد رشد داشته است.

غلامی گفت: در ۵ ماهه‌ی اول امسال مجموع درآمد ملی و استانی گمرک استان با رشد ۶۸۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان ۵۷ میلیارد ریال رسید و درآمد کسب شده با درآمد چهار سال و نیم منتهی به مهر ماه ۹۷ برابری می‌کند.

وی عمده‌ی کالاهای صادراتی را از مرز محصولات پلاستیکی، تره‌بار، محصولات فلزی، قطعات کارخانه، مصالح ساختمانی، مانند موزاییک، سنگ، کاشی و سرامیک، کولر آبی، محصولات شیشه‌ای و محصولات پتروشیمی عنوان کرد و گفـت: از ابتدای خرداد تاکنون مرز مهران در بین مرزهای صادرات کالا به کشور عراق بدون احتساب صادرات گاز مایع از سایر مرزها، رتبه نخست را از لحاظ مجموع ارزش دلاری کالاهای صادراتی داشته است.

مدیرکل گمرک استان ایلام درباره اقدامات انجام شده در مرز در ایام اربعین، اظهار کرد: در سال‌های گذشته عملا با پیاده‌روی اربعین ۳۰ روز مرز تعطیل می‌شد اما از سال گذشته این تعداد روز به ۱۵ روز کاهش پیدا کرد.

غلامی تصریح کرد: سال گذشته با انجام یک کار حساب شده در مرز، مسیر موکب‌ها و تجارت از هم مجزا شد و تا آخرین لحظات فعالیت تجاری ادامه یافت و درب ترانزیت عراق هم باز شد که علاوه بر تداوم کار ترانزیت از ایجاد ترافیک در محوطه‌ تجاری جلوگیری شد و نارضایتی رانندگان را نیز از بین برد.

وی گفت: در ۵ ماهه‌ی اول امسال ۷۸۸ هزار و ۳۷۰ نفر از مرز وارد کشور شده‌اند و ۷۰۸ هزار و ۸۵ نفر از مرز خارج شده‌اند که مجموع ترددها در این مدت یک میلیون و ۴۹۶ هزار و ۴۵۵ نفر بوده و بر اساس آمار میزان ورود ۲۴ درصد و میزان خروج ۵۱ درصد افزایش داشته است.

مدیرکل گمرک استان ایلام تصریح کرد: از ابتدای امسال ۵۸ پرونده مربوط به قاچاق کالا به ارزش ۱۰ میلیارد و ۶۴۷ میلیون و ۴۹۹ هزار و ۹۲۵ ریال تشکیل شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل در این زمینه‌ها به ترتیب ۲۸۷ و ۴۵۸ درصد رشد داشته‌ایم.

غلامی عمده کالاهای کشف شده را شامل گازوئیل، انواع دارو ، برنج ، مرغ و محصولات فلزی عنوان کرد و گفت: مبارزه جدی با خروج کالاهای اساسی و تشکیل پرونده‌های قضایی برای این موضوع در دستور کار گمرک است.

وی، مبارزه با قاچاق مواد مخدر را یکی از کارکردهای پنهان گمرک دانست و گفت: کارکنان این مجموعه امسال موفق به کشف ۲۰ مورد مواد مخدر شدند.

مدیرکل گمرک استان تاکید کرد: با توجه به تفویض اختیارات گسترده به گمرکات استانها، گمرک ایلام آمادگی کامل برای هرگونه همکاری در چارچوب قوانین و تسهیلات ایجادشده توسط گمرک را دارد.

 

اگر شما هم یک تولید کننده هستید و میخواهید در حوزه ی صادرات فعالیت داشته باشید و نمی دانید از کجا شروع کنید یا چگونه فرآیندهای مربوط به صادرات را انجام دهید و یا اینکه مشتری خارجی ندارید حتما بسته مشاوره صادرات صمتا ( صادرات محصولات تولید ایران ) را تهیه نمایید، ما در این بسته به شما مشتری خارجی معرفی میکنیم، قیمت محصول صادراتی را در کشور هدف بررسی و آنالیز می کنیم، صفر تا صد صادرات و تمامی نکات مربوط به مکاتبابات بازرگانی و چگونگی عقد قرارداد تجاری را به شما آموزش می دهیم و بدون تردید می توانید به یک صادرکننده موفق تبدیل شوید و درآمد دلاری داشته باشید. جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید.

نگاهی به عملکرد صادراتی ایران در سال ۲۰۱۹

نگاهی به عملکرد صادراتی ایران در سال ۲۰۱۹، اتاق بازرگانی تهران در جدیدترین گزارش خود به بررسی عملکرد صادرات غیرنفتی کشور تا نیمه سال ۲۰۱۹ پرداخته و وضعیت حضور ایران در تعدادی از کشورهای مهم منطقه و آسیا را بررسی کرده است.

مرکز بازرگانی فردوسی-ferdowsi trading center-عملکرد صادراتی ایران

عملکرد صادراتی ایران

نگاهی به عملکرد صادراتی ایران در سال ۲۰۱۹

به گزارش روابط عمومی مرکز بازرگانی فردوسی، صادرکنندگان ایرانی در شش ماهه ابتدایی سال ۲۰۱۹ ماهانه به طور متوسط ۱.۳ میلیارد دلار به چین صادرات داشته‌اند. این عدد در حالی به دست آمده که صادرات ایران به چین نوسانات جدی را تجربه کرده و در برخی ماه‌ها با افزایش قابل توجه و در برخی ماه‌ها با کاهش جدی روبه‌رو شده است.

از ابتدای سال ۲۰۱۹ تا پایان ماه آوریل روند صادراتی ایران به چین صعودی بوده و حتی در دومین ماه سال ۲۰۱۹ با وجود کاهش ۲۶ درصدی واردات چین از جهان، کالاهای ایرانی ۲۹ درصد بیشتر به چین صادر شده‌اند.

سال ۲۰۱۸ کالاهای ایرانی به طور متوسط یک درصد از نیاز وارداتی چین را تشکیل می‌دادند که در سال ۲۰۱۹ در بعضی ماه‌ها این سهم افزایش و در دیگر ماه‌ها کاهش یافته است.

در تجارت ایران و ترکیه نیز تغییراتی حاصل شده است. براساس آمارهای رسمی در ماه جولای ۲۰۱۹ کمترین میزان صادرات ایران به ترکیه در ۱۹ ماه اخیر به ثبت رسیده، اما همچنان در هفت ماهه ابتدایی سال جاری ایرانی‌ها به طور میانگین ۳۹۳ میلیون دلار صادرات به ترکیه داشته‌اند.

در طول این سال‌ها محصولات ایرانی بین ۰.۶ درصد تا چهار درصد از نیازهای وارداتی ترکیه را تامین کرده‌اند.

آمارهای فعلی در حالی به ثبت رسیده که در سال‌های اخیر ماه آوریل ۲۰۱۸ با صادرات ۸۰۲ میلیون د دلاری ایران به ترکیه، بالاترین رکورد را به خود اختصاص داده‌ است.

در هفت ماهه ابتدایی سال جاری میلادی میزان صادرات ایران به کره جنوبی کاهش یافته است. در هفت ماهه سال ۲۰۱۹ ایرانی‌ها توانسته‌اند به طور میانگین ۲۹۶ میلیون دلار صادرات ماهانه به کره جنوبی داشته باشند که این عدد در قیاس با متوسط ۳۴۱ میلیون دلاری ۱۲ ماهه سال گذشته کاهشی نسبی را نشان می‌دهد.

در این سال‌ها سهم ایران از تحریم نیازهای کره جنوبی کمتر از دو درصد تخمین زده می‌شود.

در رابطه با ژاپن نیز در ماه‌های ابتدای امسال متوسط صادرات ۱۸۶ میلیون دلاری به ثبت رسیده است. ایران در ماه‌های ابتدایی سال جاری توانست صادرات خود به ژاپن را افزایش دهد و در ژانویه این سال رشدی ۹۹ درصدی را در قیاس با ماه مشابه سال قبل ثبت کند. ایران در طول این سال‌ها کمتر از یک درصد نیاز وارداتی ژاپن را تامین کرده است.

در تجارت با روسیه آمارها نشان می‌دهد در پنج ماهه ابتدایی سال جاری میلادی ایران توانسته میزان صادرات خود را افزایش دهد و از حدود ۴۴ میلیون دلار در سال ۲۰۱۸ به ۵۱ میلیون دلار در پنج ماهه ابتدایی امسال برسد. همچنین ایران در سال جاری حدود یک درصد از نیاز وارداتی روسیه را تامین کرده است.

ایران در چهار ماهه ابتدایی امسال به طور میانگین ۷۱۰ میلیون دلار به شکل ماهانه به هندوستان صادر کرده و با وجود کاهش سهم در تامین نیازهای هند، سطح صادرات کالایی به این کشور کمابیش حفظ شده است. ایران در چهار ماهه ابتدایی ۲۰۱۹ به طور متوسط ۱.۷ درصد از نیاز وارداتی هند را تامین کرده است.

 

بسته مشاوره صادرات صمتا

 

اگر شما هم محصول قابل ارائه برای صادرات دارید حتما بسته مشاوره صادرات صمتا ( صادرات محصول تولید ایران ) را سفارش دهید. در بسته صمتا کارشناسان این مرکز با بررسی دقیق محصول صادراتی شما، مشتریان خارجی خریدار این محصول را شناسایی می کنند. پیدا کردن مشتری خارجی حیاتی ترین قدم در تبدیل شدن شما به یک صادرکننده موفق است .

این مشتریان خارجی از بین شرکت های فعال در نمایشگاههای بین المللی، تجار عضو در هیئت های بازرگانی، اعضای اتاق های بازرگانی کشورهای خارجی، و … و با شناخت دقیق انتخاب می شوند. جهت اطلاعات بیشتر در مورد بسته مشاوره صادرات صمتا با کارشناسان ما تماس حال فرمایید.

بررسی صادرات و واردات در ۵ ماهه نخست سال ۹۸

بررسی صادرات و واردات در ۵ ماهه نخست سال ۹۸، صادرات قطعی کالا‌های غیرنفتی کشور در ۵ ماهه امسال بالغ بر ۱۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار بوده است که به لحاظ حجمی ۶۰ هزار ۷۳۷ تن محسوب می‌شود.

مرکز بازرگانی فردوسی-ferdowsi trading center-صادرات و واردات

صادرات و واردات

بررسی صادرات و واردات در ۵ ماهه نخست سال ۹۸

به گزارش روابط عمومی مرکز بازرگانی فردوسی، مبادلات بازرگانی نشان می‌دهد میزان صادرات قطعی کالا‌های غیرنفتی کشور به استثنای نفت خام، نفت کوره، نفت سفید و بدون صادرات تجارت چمدانی بالغ بر ۱۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار بوده است که به لحاظ حجمی ۶۰ هزار و ۷۳۷ تن محسوب می‌شود.

در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۷ افزایش ۲۹.۸۶ درصد در وزن و کاهش ۹.۱۴ درصد در ارزش دلاری داشته است.

همچنین میزان واردات کشور در این مدت با کاهش ۱۱ صدم درصد در وزن و ۶.۸۳ درصد در ارزش دلاری در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۷ به ارقام ۱۷ میلیارد و ۷۳۹ میلیون دلار رسیده است.

کشور‌های عمده مقصد صادرات

در ۵ ماه نخست سال ۹۸ بیشترین میزان صادرات کشور مقصد کشور چین با رقمی بالغ بر ۴ میلیارد و ۴۳۵ میلیون دلار و سهم ۲۴.۹۱ درصد عراق با ۳ میلیارد و ۹۰۷ میلیون دلار و سهم ۲۱.۹۵ درصد ترکیه با دو میلیارد و ۴۷۰ میلیون دلار و سهم ۱۳.۸۸ درصد امارات متحده عربی با یک میلیارد و ۶۶۷ میلیون دلار و سهم ۹.۳۶ درصد و کشور افغانستان با ۸۹۸ میلیون دلار و سهم ۵.۰۴ درصد از کل ارزش صادرات را داشتند.

کشور‌های عمده طرف واردات

در این مدت چین، با اختصاص رقم ۴ میلیارد و ۲۸۶ میلیون دلار در جایگاه نخست قرار دارد همچنین کشور امارات با ۳ میلیارد و ۴۰ میلیون دلار و ترکیه با ۲ میلیارد و ۲۱۸ میلیون دلار به ترتیب در جایگاه دوم و سوم را دارا هستند و در ادامه هند با یک میلیارد و ۸۷۱ میلیون دلار و آلمان با ۸۶۵ میلیون دلار جزو کشور‌های عمده طرف معامله واردات بودند.

 

اگر شما هم قصد ورود به حوزه ی صادرات را دارید و نمی دانید از کجا شروع کنید بسته مشاوره صادات صمتا ( صادرات محصولات تولید ایران ) را سفارش دهید. شما با صمتا هر آنچه که برای تبدیل شدن به یک صادرکننده موفق لازم است را در دست خواهید داشت.

جهت کسب اطلاعات بیشتر از بسته مشاوره صادرات صمتا با کارشناسان ما تماس بگیرید.