صادرات پیاز و مهم ترین نکات آن

صادرات پیاز و مهم ترین نکات آن، ایران با تولید سالیانه ۳ میلیون تن پیاز، توانایی صادرات پیاز به کشورهای اروپایی و آسیایی را دارد. کشور ایران در تمام فصول سال پیاز دارد به همین دلیل تجار ایرانی می توانند در ۴ فصل سال صادرات پیاز را به دیگر کشورها انجام دهند و از این فرصت بی نظیر استفاده نمایند. در ادامه با مرکز بازرگانی فردوسی همراه باشید تا صادرات پیاز و مهم ترین نکات آن که هر تاجری باید بداند را بررسی نماییم.

مرکز بازرگانی فردوسی-ferdowsi trading center-صادرات پیاز و مهم ترین نکات آن

صادرات پیاز و مهم ترین نکات آن

صادرات پیاز و مهم ترین نکات آن

ایران یکی از کشورهای آسیایی است. این کشور توانایی تولید پیاز در تمام فصلها را برای چهار فصل دارد. پیاز ایرانی را در سه رنگ زرد، سفید، قرمز و طلایی تولید می شود. پیاز در ایران قیمت بسیار خوبی دارد و در بسته های مختلف برای بازار جهانی بسته بندی می شود.

چرا کشور های دیگر باید پیاز ایران را تهیه نمایند؟

پیاز در کشور های مخالف جهان کشت می شود. چین و هند با توجه به این که بیشترین جمعیت را دارند ولی علاوه بر تامین پیاز مصرفی خود بزرگ ترین صادر کنندگان پیاز نیز هستند. پیاز ایران به دلیل قیمت مناسب و کیفیت آن مورد استقبال بسیاری از کشور هاست و به همین دلیل به تهیه آن می پردازند. پیاز ایران را می توانید در چهار رنگ زرد ، قرمز، سفید و طلایی در بازارهای جهانی مشاهده نمایید.

انواع پیاز صادراتی

  • پیاز سفید
  • پیاز قرمز
  • پیاز زرد
  • پیاز ویدالیا
  • پیاز درختی
  • شالت
  • پیاز داغ

مقاصد صادراتی پیاز ایران کدام کشورهاست؟

پیاز ایران به بیش از ۳۰ کشور صادر می شود. بلغارستان، روسیه، ترکیه، کویت، امارات، عمان، قطر، اوکراین، عراق، ارمنستان، لهستان، ترکمنستان، قبرس از مهم ترین کشورهای مقصد صادرات پیاز ایران محسوب می شوند.

صادرات پیاز به اروپا

پیاز یک محصول جهانی است. چند کشور وجود دارند که پیاز را نمی توانند کشت یا مصرف کنند. همه ی کشور ها موفق به کشت پیاز در طول سال نمی شوند و بیشتر نیاز خود را از قطب های تولید پیاز جهان تهیه می کنند. در چند سال اخیر مصرف پیاز به شدت بالا رفته و تولیدات با کیفیت بالاتر و و قابل قبول تر انجام می شود. با توجه به افزایش جمعیت و کمتر شدن کشت پیاز در کشور ها فرصت بسیار مناسبی است که بتوان از ظرفیت تولیدی پیاز کشور استفاده نمود و بتوان پیاز را به کشور های اروپایی صادر نمود.

از جمله کشور های اروپایی که از کشور ایران پیاز تهیه می کنند می توان به بلغارستان، صربستان، روسیه، ترکیه، بلغارستان، سوئد اشاره نمود.

صادرات پیاز به کویت

صادرات پیاز به کویت، بسیاری از کالاهای صادراتی ایران به کویت به صورت سنتی از طریق تجار خوزستانی و بوشهری انجام می شود. صادرات پیاز ایران به کویت و دیگر کشور های حاشیه خلیج فارس سالانه صادر می‌شود. با این وجود حضور بسیاری از کالا های ایرانی خالی است و باید روی این محصولات برنامه ریزی کرد تا بتوان صادرات را به چندین برابر افزایش داد.

یکی از ویژگی های خاص بازار کویت نسبت به دیگر کشور ها رعایت استاندارهای کویت است، که اکثرا تابع استاندارد های شورای همکاری خلیج فارس می باشد. این کشور باید کالاها را با بسته بندی مناسب برای ان ها اماده نمود و به زبان عربی محصولات را لیبل گذاری کرد. صادرات پیاز به کویت هرساله از ایران انجام می‌شود، هم به دلیل همسایه بودن و هم به دلیل نیاز هر ساله آن ها به پیاز است.

صادرات پیاز به بلغارستان

بلغارستان یکی از کشورهای اروپایی است که در فصل پاییز پیاز را از ایران خریداری می نماید. پیاز ایران از لحاظ کیفیت و قیمت بسیار مناسب است و در صادرات با تناژ بالا می تواند سود بسیار چشم گیری را برای تجار ایرانی حاصل نماید.

قطب های تولید کننده پیاز جهان

چین و هند نه تنها از نظر جمعیت پرجمعیت ترین کشورها بلکه همچنین ابر قدرتمند های پیاز هستند. امروزه این دو کشور تقریبا نیمی از تولیدات جهان را را دارا می باشند. در حال حاضر چین به عنوان بزرگ ترین تولید کننده (تجاری) بیش از ۲۲ میلیون تن تولید می کند و هند حدود ۲۰ میلیون تن تولید می کند. کشور های آسیایی دیگر ۱۵ میلیون تن تولید می نمایند. قاره آفریقا، آمریکا و اروپا نیز تقریبا ۱۰ میلیون تن پیاز تولید می کنند.

این دو ابر قدرت همچنین بسیاری از پیازها را صادر می کنند، صادرات هند بیش از چین است. هند دومین صادرکننده بزرگ جهان (پس از هلند) با صادرات ۱٫۲ میلیون تن در سال ۲۰۲۰ است. چین سومین صادرکننده جهان است که صادرات آن ۰٫۷ میلیون تن است. جدا از هند و چین، قاره آسیا از نظر واردات بسیار بزرگ است. کشورهای مالزی، بنگلادش، ژاپن و کشورهای خلیج فارس از جمله ی آن هستند.

کشور ایران جزء محدود کشور هایی است که در طول سال پیاز دارد و نیازی به واردات آن ندارد. ایران علاوه بر آن با توجه به موقعیت جغرافیایی مناسبی که دارد، مازاد پیاز خود را به کشور های آسیایی حاشیه خلیج فارس و کشور های اروپایی صادر می کند. پیاز ایران بسیار با کیفیت بوده و برای صادرات بسیار مناسب است.

کشور های اروپایی و کشور های آسیایی به غیر از چین و هند با توجه به شرایط و منطقه اب و هوایی که دارند، پیاز مورد نیاز خود را در طول سال نمی توانند تهیه کنند به همین خاطر آن را از کشور های فعال در این حوزه تهیه می کنند با توجه به این که ایران در بین کشور های تولید کننده پیاز در جهان رتبه ۱۶ را دارد ولی سالیانه انواع پیاز را به کشور های مختلف صادر می کند. در کشور انواع پیاز در فصل های مختلف برداشت می شود از جمله پیاز زرد، پیاز طلایی، پیاز ارگانیک، پیاز قرمز، پیاز سفید

 

لینک کوتاه این صفحه: ftce.ir/32t88
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.