اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “بانک اطلاعاتی ۱۰۸۰ خریدار ظروف پلاستیکی و یکبار مصرف در دنیا” لغو پاسخ
صادرات ظروف یکبار مصرف
صادرات ظروف یکبار مصرف ؛ همان طور که می دانید به دلیل کاربردهای فراوان مواد پلیمری در تمامی صنایع و حوزه های مختلف ، مواد پلیمری با زندگی و حیات انسان ها آمیخته شده اند و به خصوص در پزشکی و صنایع غذایی بسیار پرکاربرد هستند.
یکی از کاربردهای متنوعی که مواد پلیمری دارد ، کاربرد آن در زمینه تولید ظروف یک بار مصرف است که در چرخه زندگی انسان ها نقش بسیار پررنگی پیدا کرده است.
برای کاهش نگرانی ها در زمینه ی محیط زیست لازم است که از ظروف یک بار مصرف به طرز صحیحی استفاده شود و با فرهنگ سازی برای جامعه و توجه مردم به تفکیک زباله ها و توجه به بحث بازیافت ظروف یکبار مصرف توسط دولت این نگرانی ها را به طرز چشم گیری می تواند کاهش دهد.
فرآیند تولید ظروف یکبار مصرف
بطور کلی ظروف یکبار مصرف پلاستیکی با دو روش تولید می شود.روش اول : تولید ظروف یکبار مصرف پلاستیکی با سیستم تولید نیمه فرمینگ
روش دوم : تولید ظروف یکبار مصرف پلاستیکی با سیستم تولید ترموفرمینگ
روش اول : روش نیمه فرمینگ
در روش نیمه فرمینگ تمام فرآیند در یک دستگاه انجام می گیرد.
مواد اولیه به شکل گرانول در اکسترودر ذوب می شوند و به ورق گرم تبدیل می شوند و پیش از اینکه ورق سرد شود با توجه به نوع دستگاه و امکاناتی که دارد بدون نورد و یکنواخت شدن ، ورق گرم وارد پرس شده و با قالب عملیات فرم دهی انجام می شود و ظروف یک بار مصرف تولید می شود.
روش دوم : روش ترموفرمینگ
ظزوف یک بار مصرف تولید شده توسط روش ترموفرمینگ به لحاظ کیفیت دارای کیفیت بسیار بالاتر و بهتری نسبت به محصولات تولید شده توسط روش نیمه فرمینگ هستند.
خط تولید ترموفرمینگ دو دستگاه دارد. دستگاه اول بدین صورت عمل می کند که مواد اولیه به شکل گرانول به ورق تبدیل می شود و به رول تبدیل و تولید می شود . دستگاه دوم نیز که پرس ترموفرمینگ نام دارد ورق تولید شده را با عبور از کوره حرارتی و رسیدن به درجه حرارت لازم برای فرم گیری وارد چرس می کند و با قالب عملیات فرم دهی انجام شده و ظروف یکبار مصرف تولید می شود.
صادرات ظروف یکبار مصرف
با توجه به فعالیت های وسیع کارخانه ها در زمینه تولید ظروف پلاستیکی ، صادرات ظروف پلاستیکی به دیگر کشورها از جمله مواد بسیار قابل توجه و مهم در هر کشوری است.صادرات ظروف پلاستیکی می تواند سودآوری و ارزآوری خوبی برای کشور داشته باشد.
با حمایت از تولیدکنندگان داخلی شاهد افزایش تولید و مناسب تر شدن زمینه در جهت صادرات ظروف پلاستیکی به کشورهای دیگر هستیم.
از جمله مهم ترین بازارهای هدف ایران جهت صادرات ظروف پلاستیکی و به طور کلی صادرات مواد پلیمری کشورهای عراق ، ترکیه ، چین ، امارات و بلژیک هستند.
با توجه به نزدیک بودن سلیقه ی مصرفی بین کشورهای افغانستان و عراق و نزدیک بودن فرهنگ و مذهب بین کشورهای ایران و عراق ، اهمیت صادرات به این کشورها بیشتر می شود.
آمار صادرات ظروف یکبار مصرف
- ایران و اتحادیه اروپا بزرگترین صادرکنندگان ظروف آشپزخانه در جهان می باشند.
- فرانسه، ایتالیا و آلمان: در سال ۲۰۰۳، حدود ۹٫۵ میلیارد یورو ظروف صادر کردند.
- بزرگترین صادر کننده ظروف یکبار مصرف آشپزخانه، اتحادیه اروپا می باشد.
- فرانسه ۲۰٫۱ درصد از ارزش صادراتی سال ۲۰۰۳ را به خود اختصاص داده است.
- سایر کشورهای اصلی صادر کننده ایتالیا (۲/۱۹ درصد)، آلمان (۷/۱۷ درصد) و یونایتد هستند.
- صادرات در ده کشور جدید اتحادیه اروپا، ۱۳٫۹ درصد بوده است.
روش صادرات ظروف یکبار مصرف
در مورد روند صادرات ظروف یکبار مصرف، باید بگوییم همانند سایر کالاهای صادراتی، باید یکسری مراحل طی شود تا این کالا به مقصد برسد. این اطلاعات برای همه کشورها مشترک است، جزئیات مربوط به مراحل صادرات، باید طبق قوانین کشور مبدا باشد. که این جزئیات باید توسط همه شرکت هایی که در زمینه صادرات فعالیت دارند، رعایت شود.
بطور کلی برای صادرات ارائه یک سری مدارک لازم است:
- گواهی مبدا
- سیاست های حمل و نقل
- مقررات بسته بندی
- فاکتور تجاری ترخیص کالا
- گواهینامه بهداشت برای محصولات غذایی
- گواهی بخور برای محصولات چوبی
- و سایر موارد
صادرات ظروف یکبار مصرف شامل چه محصولاتی می شود؟
شرکت ها و تولید کننده های ظروف یکبار مصرف در طول سال های فعالیت خود توانسته اند به تنوع محصولات خود اضافه کنند و و این امر در راستای تامین نیاز مشتریان و بازار صورت می گیرد تا بتوان با تولید بهترین شکل, رضایت مشتریان را جلب کرد. ظروف یکبار مصرف صادراتی بیشتر به دلیل فراوانی تولید همراه با طرح و رنگ, مربوط به ظروف یکبار مصرف کاغذی می باشد. صادرات لیوان کاغذی بیشترین درصد را به خود اختصاصی داده است که در انواع مختلف به صورت درب دار و بدون درب تولید و به بازار های خارجی صادر می شود.
صادرات ظروف یکبار مصرف آلومینیومی
صادرات ظروف یکبار مصرف آلومینیومی از طریق شرکت های فعال در حوزه خرید و فروش های عمده و با حجم های کانتینری به خریدارها اعلام می شود. ظروف یکبار مصرف آلومینیومی دارای کیفیت بی نظیری از نظر این که مواد سمی و سرطان زا را به خود غذا انتقال نمی دهند است به همین علت خریدارهای زیادی متقاضی آن هستند.قیمت عمده ظروف یکبار مصرف آلومینیوم
مسلما می دانید که قیمت فروش در خرید های جزئی و عمده کمی متفاوت است. خرید در روشهای جزئی به علت این که از مرکزهای فروشگاهی در سطح شهر انجام می شود دارای قیمت بالاتری است. چرا که این ظروف قیمت خرید از یک واسطه میباشد.
بیشتر بخوانید: صادرات آلومینیوم از ایران
اما برای خرید های عمده شرایط فرق می کند. در این صورت باید حتما به مرکز های عمده فروش مراجعه نمود. این مرکز ها قیمت های اصلی فروش را به خریدار ها اعلام می کنند.
بیشتر فروشگاه های سطح شهر که به صورت عمده خرید می کنند و جزئی محصول را به فروش میرسانند، از مرکزهای عمده فروش به صورت مستقیم خرید خود را انجام می دهند.
عوامل تأثیر گذار بر قیمت
- شرکت تولید کننده.
- نوع ظروف.
- اندازه.
- طرح ظرف.
- میزان عرضه و تقاضا.
- نحوه فروش.
صادرات ظروف یکبار مصرف آلومینیومی
کشورهای زیادی از طریق سرچ در اینترنت به دنبال خرید ظروف یکبار مصرف از ایران هستند. چرا که از نظر سلیقهای ظروف تولید شده برای استفاده آن ها بهتر است و همچنین کیفیت محصولات تولید شده در ایران بسیار بالا است.
- گرجستان
- افغانستان
- روسیه
- ترکیه
- عمان
- عراق
- قطر
- ازبکستان
میزان سود دهی در تولید ظروف یکبار مصرف
کاغذی
دستگاه های تولید ظروف یکبار مصرف کاغذی برای هر نوع ظرف ،ظرفیت تولید متفاوتی دارند. به عنوان مثال:اگر یک دستگاه تولید لیوان کاغذی داشته باشیم در دقیقه حدود ۵۵ لیوان میتوانیم تولید کنیم. با توجه به سرمایه اولیه برای تولید ظروف باید انتظار داشت در یک ماه با ۱۲ ساعت کاری در روز ، بیش از ۲۰میلیون تومان درآمد کسب کنیم .
کریستالی
این نوع از ظروف کار جدیدی است و مشتری را جذب میکند ، اما میزان سود دهی این ظروف بسیار محدود است .به عنوان مثال : یک لیوان چند گرمی کریستالی در بازار قیمت کمی دارد. اما در این نوع از ظروف هم میشود با ۱۲ ساعت کاری در روز انتظار در آمد ۳۰ میلیون تومانی داشت.
ظروف گیاهی و PP
همانطور که گفته شد این ظروف ، ظرفیت تولید بالایی دارند و این ظرفیت تولید بالا در کنار سود قابل توجهی که نسبت به انواع دیگر ظروف یکبار مصرف دارند ،باعث میشود در ماه ۱۵۰میلیون تومان سود خالص داشته باشیم.
سوالات متداول
صادرات ظروف یکبارمصرف نیاز به چه مجوزها و یا استانداردهایی دارد؟
ظروف یکبار مصرف چنانچه پلاستیکی باشد، مشمول ردیف ۳۹۲۴۱۰۹۰ می باشد. فقط ظروف ملامین مشمول استاندارد است.
آیا ظروف یکبارمصرف جزء کالاهایی است که حتما باید خود تولیدکننده صادر کند؟
خیر توسط هر شخصی با داشتن کارت بازرگانی امکان صدور وجود دارد.
آیا در محاسبه قیمت تمام شده برای صادرات باید ۹% ارزش مالیات را نیز اعمال کنیم؟
صادرات از هر گونه مالیات معاف است و در صورت پرداخت مالیات بر ارزش افزوده قابل استرداد است.
بازگشت درآمد حاصل از صادرات به چه صورت است؟
برای صدور باید تعهد برگشت ارز بدهید (به هنگام اظهار کالا به گمرک) میزان آن در سایت گمرک (irica.ir) بخش ارزش صادراتی موجود است.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.